Τζώρτζης Μονογυιός: «Ο Stan δεν έβγαλε κανέναν από το αυτοκίνητο» λέει ο άνθρωπος που απεγκλώβισε την Αθηνά Κοντοπάνου

Ο άνθρωπος που βρέθηκε πρώτος στο σημείο του τροχαίου δυστυχήματος που έχασε τη ζωή του ο Τζώρτζης Μονογυιός και μπήκε κυριολεκτικά μέσα στη φωτιά για να σώσει τον επιχειρηματία και τη σύζυγό του Αθηνά Κοντοπάνου διαψεύδει στο T-Live ότι ο Stan ήταν εκείνος που απεγκλώβισε τη γυναίκα. Όπως είπε η Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha, πληροφορίες από συγγενείς και φίλους του Τζώρτζη Μονογυιού κάνουν λόγο για μία αλήθεια διαφορετική από αυτή που παρουσιάστηκε τις προηγούμενες ημέρες.

Ο φίλος του αδικοχαμένου επιχειρηματία δείχνει αποκλειστικά στην εκπομπή του Alpha φωτογραφίες με τα καμένα χέρια του, τα οποία τραυμάτισε προσπαθώντας να σώσει τον Τζώρτζη και τη σύζυγό του από τη μοιραία Ferrari.

«Το αυτοκίνητο ήταν κλειδωμένο. Για να βρεις το χερούλι από μέσα ήταν πολύ δύσκολο, χρειαζόταν τύχη και το ήθελε και ο Θεός. Έβγαλα την Αθηνά και στη συνέχεια πήγα να βγάλω και τον Τζώρτζη. Ένα παιδί που ήρθε με έναν πυροσβεστήρα… Ήρωας! Η κοπέλα με το τρίχρωμο μπουφάν… Ηρωίδα! Ήρθε και κράτησε το κεφάλι της Αθηνάς λίγα μόλις μέτρα από το αυτοκίνητο που φλεγόταν…

Δεν ανοίγει η πόρτα, τον τραβάω από την μπλούζα, φωνάζω τον άλλον φίλο για να τον βγάλουμε, μαγκώνει το παντελόνι του και τον βγάζουμε έξω. Ούτε ο Τζώρτζης, ούτε η Αθηνά είχαν τις αισθήσεις τους. Η Αθηνά καιγόταν δεν καταλάβαινε τίποτα. Ο Stan δεν έβγαλε κανέναν από το αυτοκίνητο» τόνισε ο φίλος του Τζώρτζη Μονογυιού στην εκπομπή T-Live και σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τη δημοσιογράφο Μάρω Κανελλάκη.

 

 

Read More

And More