Βάσια Τριφύλλη για Παπαγιάννη – Παυλίδου: «Δεν είναι δικάσιμο το να σου αστράψω ένα χαστούκι»

Στην εκπομπή του Super Κατερίνα μίλησε η Βάσια Τριφύλλη με αφορμή την δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Μάνο Παπαγιάννη και την Σοφία Παυλίδου.

«Μπορεί να παίζαμε στον ίδιο θίασο, αλλά δεν ήμουν εκεί όταν έγινε η φασαρία. Δεν δικαιολογώ κάθε είδους βιαιότητες μεταξύ των καλλιτεχνών, αυτά είναι πολύ μακριά από μένα, ούτε να τα ακούω δεν θέλω.

Δεν το δικαιολογώ για κανέναν τους, ούτε για εκείνη, ούτε για εκείνον», ανέφερε η Βάσια Τριφύλλη για τον καυγά των συναδέλφων της το 2018 στο καμαρίνι του θεάτρου.

«Λυπάμαι πολύ που έγινε αυτή η διένεξη μεταξύ των φίλων και συναδέλφων», συμπλήρωσε η Βάσια Τριφύλλη.

Τέλος, η ηθοποιός σχολιάζοντας το νομικό μέρος της υπόθεσης ανάμεσα στον Μάνο Παπαγιάννη και την Σοφία Παυλίδου, δήλωσε πως ο καυγάς τους δεν θα έπρεπε να φτάσει στις δικαστικές αίθουσες.

«Δεν έχει και πολύ σημασία ποια υπόθεση θα εκδικαστεί πρώτη γιατί και οι δύο είχαν άδικο. Δεν το θεωρώ δικάσιμο το να σηκώσω το χέρι μου και να σου αστράψω ένα χαστούκι. Δεν είναι δικάσιμο γιατί είναι διενέξεις δύο σκεπτόμενων ανθρώπων που δεν θα έπρεπε εξ αρχής να σηκώσουν χέρι, ο ένας στον άλλον γιατί εκεί πλέον φτάνουν στα άκρα», είπε η Βάσια Τριφύλλη στον Alpha.

Read More

And More