Βίκυ Καγιά: Αποκαλύπτει τους λόγους που δεν επιθυμεί να κάνει ξανά πρωινό – «Αισθάνομαι άσχημα»

Στη διαδικτυακή εκπομπή του Βαγγέλη Χαρισόπουλου παραχώρησε συνέντευξη η Βίκυ Καγιά η οποία, όπως έχει γίνει γνωστό, αποχωρεί από το Star στο τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

Στη συνέντευξη αυτή, η Βίκυ Καγιά απαντά στο ενδεχόμενο να τη δούμε να αναλαμβάνει την παρουσίαση πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής, κάτι που είχε ακουστεί έντονα το προηγούμενο διάστημα, με την ίδια να ξεκαθαρίζει πως στη δεδομένη χρονική στιγμή δεν είναι κάτι που την αφορά.

«Δε νομίζω ότι θα ξαναέκανα πρωινό. Γιατί να κάνω πρωινό; Το έκανα δυο μήνες. Το πρωινό με τη μορφή που γίνεται τώρα, δε μου πάει πολύ. Δεν είμαι σε θέση ούτε να συζητάω τους ανθρώπους γύρω μου, ούτε να σχολιάζω τις δουλειές άλλων και στις ζωές τους. Είναι κάτι που δε μου ταιριάζει και δε θέλω να το κάνω. Αισθάνομαι άσχημα.

Αν αργότερα κάτι αλλάξει και γίνει αλλιώς, να το δούμε. Δε με πειράζει να δοκιμάζω πράγματα αλλά να τα δοκιμάζω όταν με αφορούν και μου ταιριάζουν. Δεν έχουμε γεννηθεί όλοι για να τα κάνουμε όλα» είπε χαρακτηριστικά η Βίκυ Καγιά.

Το απόσπασμα προβλήθηκε στο «Πάμε Δανάη».

Read More

And More