Η… χλιαρή τηλεθέαση του “Survivor” και ο πανικός του ΣΚΑΙ!

Η συγκρατημένη αισιοδοξία σιγά-σιγά δίνει την θέση της στην συγκρατημένη… απαισιοδοξία εκεί στο ΣΚΑΙ. Ο λόγος; Ο λόγος δεν είναι άλλος από το “Survivor” που μπορεί να ήρθε και φέτος μετά Βαΐων και κλάδων στους δέκτες μας, όμως, στη συνέχεια ήρθε και… κλάταρε κομματάκι στους πίνακες τηλεθέασης. Τυφώνας “Survivor”… last year.

Ναι μεν οι φετινές επιδόσεις του “αγριάλιτι” κινούνται γύρω στο 30,0%, αλλά όπως ίσως φαντάζεσαι λατρεμένη, άλλο 30,0% κι άλλο 50,0% που έκανε πέρσι. Αποτέλεσμα; Κρύος ιδρώτας έχει πιάσει τους ιθύνοντες του καναλιού, οι οποίοι βλέπουν φέτος να μην σαρώνουν τους πάντες και τα πάντα στο πέρασμά τους και να δέχονται ασφυκτικές πιέσεις από προγράμματα όπως είναι το  “MasterChef” του Star, αλλά και το “Τατουάζ” του Alpha κι ακόμα είναι νωρίς για να καταλάβουν το πως ακριβώς θα κινηθεί η τηλεθέαση.

Γιατί αν περάσει ο καιρός και οι στροφές… ανέβουν πάει καλά, αν ,όμως, γίνεται όλο και πιο χλιαρός ο ρυθμός, θα υπάρξει τεράστιο πρόβλημα, μιας και το απόλυτο φαβορί, θα κινδυνεύει να μεταμορφωθεί σε αουτσάιντερ.

Οι φόβοι ,λοιπόν, αυτοί των ιθυνόντων του ΣΚΑΙ, τους έκαναν χθες να βγάλουν μέχρι και σε live σύνδεση τον Σάκη Τανιμανίδη από τον Άγιο Δομίνικο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του καναλιού, ο οποίος επί της ουσίας δεν είχε να τους πει και να μας πει τίποτα. Μα τίποτα ,όμως…

Όχι, αλλά αν αυτός δεν είναι τηλεοπτικός πανικός, τότε πείτε μου τι είναι. Γιατί όπως λέει και η γιαγιά μου, “η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται”!!!

 

 

Read More

And More