Χριστίνα Σούζη: Η πρώτη αντίδραση μετά το τροχαίο – «Έτσι την απεγκλώβισα», λέει ο Βασίλης Κωνσταντίνου

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Βασίλης Κωνσταντίνου ήταν ένας από τους πρώτους περαστικούς που σταμάτησαν να απεγκλωβίσουν τη μετεωρολόγο Χριστίνα Σούζη στο τροχαίο με το αυτοκίνητό της το μεσημέρι της Τετάρτης 7 Ιουνίου 2023.

Μιλώντας στο Star και στην Τασούλα Παπανικολάου, ο Βασίλης Κωνσταντίνου περιέγραψε όσα συνέβησαν μερικά δευτερόλεπτα μετά το τροχαίο…

«Βλέπω ένα αυτοκίνητο να σέρνεται ανάποδα και να περνά δίπλα από εμένα και να σταματά σε ένα άλλο αυτοκίνητο που ήταν μπροστά από εμένα. Ευτυχώς ήμασταν σταματημένοι στα φανάρια πάνω στην περιοχή “Παράδεισος” Αμαρουσίου.

Τρέχω για να δω τι συμβαίνει. Βλέπω μία κυρία η οποία έτρεχε όλο της το πρόσωπο αίμα. Προσπάθησα να της πω μια κουβέντα. “Μη φοβόσαστε δεν έχετε τίποτα, κάτι θα κάνουμε”. Τα έχω χάσει λίγο και βλέπω την πόρτα που είναι μισάνοιχτη και λέω μόνο από εκεί μπορούμε να την βγάλουμε», ανέφερε ο Βασίλης Κωνσταντίνου για τη Χριστίνα Σούζη.

Όσο για την πρώτη αντίδραση της μετεωρολόγου, η ίδια ρωτούσε να μάθει πώς συνέβη όλο αυτό και τούμπαρε το αυτοκίνητό της…

«Την αναγνώρισα μετά και της έκανα και χιούμορ. Εγώ προσπαθούσα να δω, να τη συνεφέρω και να δω μην έχει πανικοβληθεί. Δεν έχω καταλάβει πώς έγινε το τροχαίο γιατί ήταν ακριβώς από πίσω μου. Ούτε η ίδια. “Μπορείτε να μου πείτε πώς συνέβη αυτό;” » είπε ο Βασίλης Κωνσταντίνου για τα πρώτα λόγια της Χριστίνας Σούζη.

Read More

And More