Χρήστος Φερεντίνος: Μίλησε στους “Κου-Κου” για το θερμό επεισόδιο στο καρναβάλι της Καλαμάτας!

Μετά τα… παρατράγουδα (τουλάχιστον παρατράγουδα), που δημιουργήθηκαν κατά την διάρκεια της παρουσίασης της μεγάλης, παρέλασης του καρναβαλιού της Καλαμάτας, ανάμεσα στο Χρήστο Φερεντίνο και στην ομάδα καρναβαλιστών, που αποφάσισαν να αστειευτούν λιγάκι παραπάνω μαζί του κι εκείνος όπως ακούστηκε, γράφτηκε κι ειπώθηκε, έγινε έξαλλος σε τέτοιο σημείο που τους αποκάλεσε “μα….κες” και προς στιγμή αποχώρησε μέχρι κι από το πόστο του, ο γνωστός παρουσιαστής σήμερα το πρωί μίλησε “Στη φωλιά των Κου-Κου”.

Ναι, ο Χρήστος προσπάθησε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα και να ρίξει τους τόνους, γενικά και ειδικά, παραχωρώντας αποκλειστικές δηλώσεις στο Γρηγόρη Μπάκα. Τι ακριβώς μας είπε μεταξύ άλλων;

“…Άκουσα πολλά και είναι υπερβολές. Έκανα καυστικό χιούμορ, μάλλον άστοχο, αφού δεν άρεσε… Εκείνη τη στιγμή γέλασαν και εγώ δεν το θεώρησα και κάτι σοβαρό και συνέχισα κανονικά… Αλληλο-ζητήσαμε συγγνώμη με τα παιδιά του γκρουπ. Τους πήρα τηλέφωνο και τους ζήτησα συγγνώμη. Ήταν ανθρώπινη αντίδραση, έγινα αθυρόστομος. Ίσως υπερέβαλα λιγάκι… Μου είπαν και τα παιδιά συγγνώμη. Δεν περίμενα να πέσει τόσο αλεύρι πάνω μου. Το αλεύρι δεν ήταν τόσο φοβερό, αλλά ήταν η μπύρα που μου ήρθε στο κεφάλι. Δεν περίμενα να πάρει τόση διάσταση. Το λήξαμε το θέμα…”

Τάδε έφη Χρήστος Φερεντίνος και τα όποια συμπεράσματα δικά σου λατρεμένη!

Read More

And More