Μέγκι Ντρίο: Η επίθεση στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Την έχει ψωνίσει”

Το βράδυ της Τετάρτης, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φιλοξένησε στο πλατό της εκπομπής του “The 2night show” την Μέγκι Ντρίο. Η συνεργάτιδα της Κατερίνας Καινούργιου στην εκπομπή “Ευτυχείτε” αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην κριτή του Greece’s Next Top Model, Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Η Μέγκι Ντρίο αποκάλεσε κακιά την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ενώ παράλληλα θεωρεί ότι την έχει ψωνίσει.

“Δεν θέλω να μιλήσω για την καριέρα της Ηλιάνας, αλλά δεν την ξέρω κιόλας. Εγώ τη γνώρισα στο GNTM ως κριτή, δεν ξέρω κάτι για το παρελθόν. Θεωρώ ότι από πέρυσι που ήμουν εγώ μέχρι φέτος έχει γίνει πολύ κακιά. Κι έχει ένα τουπέ που δεν μου αρέσει και γι’ αυτό το λόγο κάθομαι και το λέω, όχι επειδή ζηλεύω. Εγώ κάνω την πορεία μου, δεν ζηλεύω κανέναν. Ναι, λίγο την έχει ψωνίσει! Αν ήμουν εγώ κριτής θα την περνούσα στο GNTM, αλλά με λιγότερα κιλά», ανέφερε αρχικά η Μέγκι Ντρίο στις Μύγες, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε στη συνέντευξη που έδωσε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.:

«Η κυρία Καγιά έχει λόγο να είναι αυστηρή, λόγω της καριέρας που έχει και που κουβαλάει. Η Ηλιάνα είναι ένα πιο φρέσκο πρόσωπο και θεωρώ ότι στην επιτροπή την έχουν βάλει γι’ αυτό το λόγο. Για να ταυτιζόμαστε εμείς τα κορίτσια που είμαστε πιο νέα πρόσωπα, που προσπαθούμε να μπούμε στη βιομηχανία της μόδας, και πρέπει να στηρίζει τα κορίτσια, όχι να είναι τόσο αυστηρή. Πέρσι μαζί μας έβαζε τον εαυτό της εκεί που ήταν και αυτή πριν γίνει αυτό που έχει γίνει, ενώ φέτος τη βλέπω πολύ αυστηρή και κακιά και δεν ξέρω γιατί. Εκτός και αν της έχουν βάλει αυτό το ρόλο από την παραγωγή».

Δες το βίντεο:

Ασυγκράτητη η Μέγκι Ντρίο!

Read More