Μέγκι Ντρίο: “Το μισό κορμί της ξαδέλφης μου είναι παράλυτο”

25 νεκρούς με τα μέχρι στιγμή στοιχεία ο φονικός σεισμός στην Αλβανία που έγινε την περασμένη Δευτέρα. Ανάμεσα στους πολλούς τραυματίες και η ξαδέλφη της Μέγκι Ντρίο. Το 20χρονο κορίτσι στην αρχή ήταν αγνοούμενο ενώ τώρα νοσηλεύεται σε κώμα.

Η Μέγκυ μίλησε στο Νewsit και τον Μάριο Αραβαντινό για την κατάσταση της υγείας της και όλα όσα έγιναν

«Το μισό της κορμί είναι παράλυτο, γιατί ήταν πολλές ώρες κάτω από το κατεστραμμένο κτίριο» συμπλήρωσε. «Αφού βρέθηκε και δεν είναι νεκρή, ελπίζω» τόνισε ακόμη. Η Μέγκι Ντρίο συμπλήρωσε ότι εκεί βρίσκεται ήδη ο πατέρας της μαζί με έναν Έλληνα γιατρό. «Είναι ο πατέρας μου εκεί μ’ έναν γιατρό από την Ελλάδα ο οποίος είναι εξειδικευμένος» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με την ίδια, η ξαδέλφη της ήταν μαζί με δύο φίλες της και ο σεισμός τις βρήκε ενώ ψώνιζαν σε κάποιο μίνι μάρκετ λίγο έξω από το Δυρράχιο. «Ήταν μαζί με δύο φίλες της. Η μία είναι καλά, η άλλη δυστυχώς βρέθηκε νεκρή. Τα κορίτσια ήταν κοντά στο Δυρράχιο και είχαν βγει από το σπίτι να ψωνίσουν. Είχαν πάει σ’ ένα κατάστημα, τύπου μίνι μάρκετ το οποίο μένει ανοικτό μέχρι τις 3:00-4:00 το πρωί. Ο θείος μου μου είπε ότι έφυγαν από το σπίτι πριν από τον σεισμό»

Πηγή Newsit.gr

Read More

And More