Μικέλε Μορόνε: Η σύγκριση με τον ρόλο του Μάσιμο Τοριτσέλι, ο γάμος και οι δύο γιοι του

Ο Μικέλε Μορόνε, ο διάσημος Ιταλός ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην ταινία “365 μέρες” παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Hello και αποκάλυψε πώς νιώθει όταν τον συγκρίνουν με τον ήρωα που υποδύεται, μίλησε για τον θεσμό του γάμου, αλλά και τους δύο γιους του. 

Έχετε μιλήσει για το πόσο περίεργα νιώθετε, όταν σας απευθύνονται αποκαλώντας σας με το όνομα του χαρακτήρα που υποδύεστε στην ταινία, δηλαδή Μάσιμο Τοριτσέλι. 

Ομολογώ ότι με έχει κουράσει να με αποκαλούν Μάσιμο. Το όνομά μου είναι Μικέλε, ο Μάσιμο είναι απλός ένας φανταστικός χαρακτήρας, έχουμε εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες και με ενοχλεί όταν με ταυτίζουν με τον ρόλο μου. 

Είδαμε τον Μάσιμο στην οθόνη ως τον απόλυτο εραστή. Τι είδους άντρας είναι ο Μικέλε όταν ερωτεύεται; Ποιες διαφορές έχετε και πού νομίζετε ότι μοιάζετε με τον ήρωα που ενσαρκώνεται;

Εγώ και ο Μάσιμο είμαστε δύο διαφορετικοί κόσμοι αλλά πρέπει να βρω ομοιότητα αυτή είναι στον τρόπο με τον οποίο αγαπάμε. Γινόμαστε υπερπροστατευτικοί και πολύ δοτικοί. Όταν ο Μικέλε Μορόνε είναι ερωτευμένος, όλη η ζωή του γίνεται ο άλλος άνθρωπος. Δεν είμαι πια μόνος μου, ζω και για μένα και για το άλλο μου μισό.

Είχατε παντρευτεί και έχετε δύο πανέμορφα παιδιά. Πιστεύετε ακόμα στον γάμο;

Πιστεύω στον έρωτα. Αν δύο άνθρωποι θέλουν να δείξουν την αφοσίωσή τους μέσα από έναν γάμο, τότε καλώς θα κάνουν αν παντρευτούν. Αν πάλι όχι, επίσης καλός. 

Χάσατε τον πατέρα σας πολύ νωρίς και ο ίδιος γίνατε μπαμπάς πολύ νέος. Πώς είναι η σχέση σας με τους γιου σας; Τι απολαμβάνετε περισσότερο να κάνετε;

Λατρεύω τα αγόρια μου και τον ρόλο μου ως πατέρα. Οι γιοι μου είναι όλοι μου η ζωή. Μου είναι δύσκολο το γεγονός ότι δεν μένουμε μαζί, αλλά τους βλέπω όσο πιο συχνά γίνεται. Αισθάνομαι μεγάλη ευθύνη απέναντί τους γιατί λειτουργώ ως πρότυπο για εκείνους. Αυτά που μαθαίνω στα παιδιά μου είναι να ζουν ανεξάρτητα, να είναι ευγενικά, υπεύθυνα και να αγαπούν τους ανθρώπους.

Θέλω επίσης να τα διδάξω την αξία της ελεύθερης επιλογής όσον αφορά στο τι θα κάνουν στη ζωή τους και πώς θα αφήνουν την καρδιά τους ανοιχτή σε όνειρα και επιθυμίες. Εύχομαι να κυνηγούν όσα αγαπούν και να πιστεύουν στον εαυτό τους. 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hello! Greece (@grhello)

Read More

And More