Μιμή Ντενίση: Απαντά για την έντονη στιγμή στον αέρα της ΕΡΤ – «Η Νάνσυ και ο Θανάσης είναι φίλοι μου»

Η Μιμή Ντενίση το απόγευμα της Τρίτης βρέθηκε καλεσμένη δίπλα στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου στην ΕΡΤ. 

Η ηθοποιός μάλιστα δεν έκρυψε την ενόχλησή της, όταν οι δυο παρουσιαστές παραδέχτηκαν πως την κάλεσαν στην εκπομπή τους χωρίς να έχουν ενημερωθεί σωστά για την παράσταση «Κι από Σμύρνη…Σαλονίκη» αλλά και τον ρόλο της επί σκηνής.

Δες ΕΔΩ όσα έγιναν στον αέρα της ΕΡΤ

Λίγες ώρες μετά και βλέποντας το απόσπασμα της συνέντευξής της να αναπαράγεται παντού, η Μιμή Ντενίση με ανάρτηση στο instagram ξεκαθάρισε πως ουδέποτε δεν έγινε έξαλλη, ωστόσο οι παρατηρήσεις της στους παρουσιαστές ήταν σε χιουμοριστικό πλαίσιο

«Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Ανανωστόπουλος είναι φίλοι μου εδώ κ παρά πολλά χρόνια. Έχουμε κάνει άπειρες συνεντεύξεις κ εξώφυλλα μαζί. Ποτέ δεν θα τους προσέβαλλα, κ ποτέ δεν θα γινόμουν έξαλλη μαζί τους. Η στενή μας σχέση δημιουργεί μια άνεση που ίσως δεν είναι συνηθισμένη στα τηλεοπτικά πλατό. Ούτε έγινα έξαλλη που δεν είχαν δει την παράσταση μου, ούτε νευρίασα με τίποτα, ούτε θα ήθελα ποτέ να τους προσβάλλω. Η κουβέντα ήταν στα πλαίσια του χιούμορ κ της φιλίας μας. Και ξαφνικά διαβάζω στα sties ότι τους έβρισα, καμία σχέση με την πραγματικότητα. Λυπάμαι που είναι όλοι έτοιμοι να δουν κακίες εκεί που δεν υπάρχουν. Νανσυ κ Θανάση σας αγαπώ κ σας ευχαριστώ για την ωραία εκπομπή»,  έγραψε η Μιμή Ντενίση.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Μιμή Ντενίση (@mimi_denissi)

Read More

And More