Μην υποτιμάς τη δύναμή σου!

Νιώθεις ανασφάλεια για τη δουλειά σου. Αν μείνω άνεργη σε μεγάλη ηλικία ποιός θα με προσλάβει, σκέφτεσαι. Μόνο όσες κάνουν παιδί κοντά στα σαράντα θα βγούν νωρίτερα στη σύνταξη. Κι αν το κάνω, λες, πώς θα το μεγαλώσω; Με τι κουράγιο; Νιώθεις σκασμένη γιατί σου παίρνουν μικρές πολυτέλειες της ζωής, που με κόπο κατέκτησες. Αισθάνεσαι ότι βούτηξαν το χέρι τους στο πορτοφόλι σου και σε κλέβουν!!!

Να ξέρεις ότι σε νιώθω, σε αισθάνομαι. Το φόβο σου, το μούδιασμά σου. Νιώθω κι εγώ ανασφάλεια. Για πρώτη φορά στη ζωή μου!!!

Θα βρούμε όμως τη δύναμη να πούμε φτάνει! Τέλος. Την ψυχή μας δεν θα την τσακίσετε. Θα συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε τη ζωή, να ονειρευόμαστε, να θέλουμε, να διεκδικούμε. Θα βρούμε τα θετικά αυτής της κρίσης. Θα γίνουμε πιο δυνατοί. Είμαστε πιο δυνατοί… Εμείς ψηφίζουμε!!!

Σύμφωνα με τους ειδικούς οι οικονομικές κρίσεις γεννούν και ευκαιρίες για την κοινωνία. Διάβαζα ότι στο οικονομικό κραχ του ’29, οι άνθρωποι ήρθαν πιο κοντά ο ένας στον άλλο. Άρχισαν να συνεργάζονται καλύτερα, να αλληλοβοηθούνται. Τα μέλη των οικογενειών δέθηκαν περισσότερο.

Read More

And More