Μιχάλης Ζαμπίδης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον γάμο του με τη Μαρία Καρολίνα Ντάσιου – Τα ονόματα που πήραν οι κόρες τους

Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν ο Μιχάλης Ζαμπίδης και η αγαπημένη του Μαρία Καρολίνα Ντάσιου, το απόγευμα του Σαββάτου  17/6 στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα ενώ αμέσως μετά πραγματοποιήθηκε και η βάπτιση των δίδυμων παιδιών τους. (δες εδώ φωτογραφίες)

«Έχω άγχος. Έχω και τα διδυμάκια μου που τα βαφτίζουμε με το άλλο μου μισό πλέον… Θα μπορούσαμε να κάνουμε και άλλο παιδί. Η πατρότητα μας άλλαξε το πρόγραμμα. Σίγουρα σε γλυκαίνει η πατρότητα, σε μαθαίνει να έχεις υπομονή. Βοηθάω όσο μπορώ, όταν είμαι σπίτι δε με παίρνει να κάνω αλλιώς, δεν έχω περιθώρια» ανέφερε λίγο πριν τα μυστήρια ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Μετά τα μυστήρια, σε δηλώσεις του στις τηλεοπτικές κάμερες, ο Μιχάλης Ζαμπίδης αποκάλυψε τα ονόματα που έδωσαν στις κόρες τους λέγοντας, «Είναι η Σοφία και η Αγάπη-Γεωργία. Το σπίτι μας γέμισε με Σοφία και Αγάπη, είναι ιδιαίτερες αξίες. Θα ξεκινήσω με το Αγάπη, μιλάγαμε με τη Μαρία και σκεφτόμουν να της το προτείνω ή όχι, όταν της το είπα μου απάντησε ότι το βρίσκει εξαιρετικό και ότι της αρέσει πάρα πολύ. Σοφία είναι η μητέρα της Μαρίας. Γεωργία είναι η μητέρα μου» ενώ όπως είπε, η νύφη δεν πάτησε το πόδι του.

Read More

And More