Μόνικα Μπελούτσι: Δείπνο προς τιμήν της στο Μουσείο της Ακρόπολης – Τι δήλωσε στην κάμερα;

Μετά την ολοκλήρωση τριών παραστάσεων ως Μαρία Κάλλας στο Ηρώδειο, η Μόνικα Μπελούτσι βρέθηκε στο Μουσείο της Ακρόπολης, όπου διοργανώθηκε δείπνο προς τιμήν της.

Η κάμερα του MEGA Καλημέρα και η Ελένη Μουστάκη βρέθηκε εκεί και μίλησε με κάποιους από τους διάσημους καλεσμένους, αλλά και με την Ιταλίδα σταρ που έκλεψε τις εντυπώσεις!

«Ήταν απίστευτο! Οι άνθρωποι ήταν τόσο θερμοί! Είμαι τόσο γεμάτη από τα συναισθήματα που ένιωσα στη σκηνή και αλήθεια αυτή η σχέση με το κοινό ήταν απίστευτη», σημείωσε η Μόνικα Μπελούτσι για τις παραστάσεις που έδωσε στην Αθήνα.

Αναφερόμενη στο δείπνο, η Μόνικα Μπελούτσι είπε ότι «Είναι καλό που θα χαλαρώσω και θα δω αυτό το απίστευτο μέρος. Μόλις έλεγα ότι είναι απίστευτο ότι διά μέσω της δουλειάς έχουμε ευκαιρία να δούμε όλα αυτά τα εκπληκτικά μέρη και να έρθουμε σε επαφή με αυτή την όμορφη κουλτούρα».

«Είναι τιμή μου που έχουμε την ευκαιρία να παρουσιάσουμε αυτό το έργο εδώ. Δε θα το ξεχάσω ποτέ. Η ορχήστρα ήταν εκπληκτική, το θέατρο είναι μαγικό, και το φεγγάρι», ανέφερε ακόμα.

Η Μόνικα Μπελούτσι κατέληξε: «Αγαπώ την Ελλάδα, όλοι το ξέρουν. Για εμένα η Ελλάδα είναι μέρος της ύπαρξής μου και έρχομαι στην Ελλάδα όποτε μπορώ. Λυπάμαι που πρέπει να φύγω, θα ήθελα να μείνω περισσότερο γιατί δεν ξέρω καλά την Αθήνα. Αγαπώ πολύ την ανάμειξη ανατολίτικης και μεσογειακής κουλτούρας. Για αυτό αισθάνομαι σαν στο σπίτι μου όταν είμαι εδώ, γιατί είμαι και εγώ από τη Μεσόγειο».

Στο δείπνο βρέθηκε και ο Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος μίλησε με τη Μόνικα Μπελούτσι.

«Της είπα τα συγχαρητήριά μου. Είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα, πολύ ζεστός άνθρωπος», είπε, ενώ αποκάλυψε ότι το πρώτο ραντεβού για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» ήταν πολύ ζεστό και ωραίο.

Εκεί, και η Μαρίνα Πατούλη με τον Απόστολο Λύτρα. «Είμαστε οικογενειακοί φίλοι με τον Απόστολο Λύτρα και είναι ο νομικός μου σύμβουλος», είπε η κ. Πατούλη, με τον κ. Λύτρα να σημειώνει ότι «Τα προσωπικά της κ. Πατούλη είναι περίπλοκα».

Read More

And More