Μόνικα Μπελούτσι: Στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη – Φωτογραφίες, βίντεο

Η Μόνικα Μπελούτσι βρέθηκε στο Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη ως επίσημη προσκεκλημένη με αφορμή μία δεξίωση στην προξενική κατοικία, ενόψει της παράστασης ​​«Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις» (Maria Callas: Letters and Memoirs), όπου θα ανέβει αυτή την Παρασκευή 27/1, στο Beacon Theatre του Μπρόντγουεϊ.

Η Μόνικα Μπελούτσι είχε στο πλευρό της τον σκηνοθέτη της παράστασης, Τομ Γουλφ, ενώ σύμφωνα με όσους βρίσκονταν εκεί, η διάσημη ηθοποιός «κέρδισε» με την απλότητα, την ευγένεια και τη θέρμη με την οποία προσέγγισε τον ρόλο της Μαρίας Κάλλας.

Ο Γενικός Πρόξενος της Ελλάδας στη Νέα Υόρκη, Ντίνος Κωνσταντίνου, ευχαρίστησε θερμά τη Μόνικα Μπελούτσι για την παρουσία της, επισημαίνοντας την ποιότητα της παράστασης και τον τρόπο με τον οποίο αποτυπώνει την θρυλική Μαρία Κάλλας.

Με τη σειρά της, η Μόνικα Μπελούτσι αναφέρθηκε στο ενδιαφέρον που της προξένησε η προσωπικότητα της Μαρίας Κάλλας, αλλά και ο τρόπος με τον οποίο ανελίχθηκε προς την κορυφή και άφησε το στίγμα της, το οποίο παραμένει ανεξίτηλο ακόμη και σήμερα.

«Ήταν κάτι που με συγκίνησε βαθιά. Τώρα είμαστε εδώ και εύχομαι να ευχαριστηθείτε την παράσταση στις 27 Ιανουαρίου. Αυτό που με άγγιξε περισσότερο στην Μαρία Κάλας ήταν αυτή η δυαδικότητα ανάμεσα στην ντίβα και μια γυναίκα με απλή καρδιά.  Μια γυναίκα που πέθανε από θλίψη και ραγισμένη καρδιά. Είμαστε εδώ για αυτήν» είπε η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, η Μόνικα Μπελούτσι είχε σύντομη συνομιλία και φωτογραφήθηκε με τους ομογενείς προσκεκλημένους, ενώ δέχθηκε και μια ανθοδέσμη ως αναμνηστικό δώρο, δια χειρός του επιχειρηματία Δημήτρη Πετρίδη.

Δες την ανάρτηση με τις φωτογραφίες του Γενικού Προξενείου της Ελλάδας:

 

Βίντεο από την εκδήλωση:

Με πληροφορίες από Εθνικό Κήρυκα

Read More

And More