Αποκλειστικό!

Άκης Πετρετζίκης – Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ: Εξιτήριο από το μαιευτήριο! Η νέα αρχή με τον γιο τους

Σε πελάγη ευτυχίας, ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ. Το ερωτευμένο ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί, κάτι το οποίο ανακοίνωσε ο πετυχημένος chef μέσα από τους λογαριασμούς του στα social media.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 3/7 ο Άκης Πετρετζίκης ανέβασε στο instagram την πρώτη φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο του, αλλά και ένα τρυφερό στιγμιότυπο με τη σύντροφό του, μέσα από το μαιευτήριο.

Διαβάστε ακόμα: Άκης Πετρετζίκης: Η φωτογραφία από το παιδικό δωμάτιο του γιου του και η ιδιαίτερη λεπτομέρεια

“Ποτέ δεν πίστευα πως τόση ευτυχία μπορεί να χωρέσει σε μια φωτογραφία… Η μαμά Κωνσταντίνα και ο μπαμπάς Άκης σήμερα ζουν την καλύτερη μέρα της ζωής τους! I never thought that so much happiness could fit in one picture…mum Konstantina and dad Akis are having the best day of their lives”, ήταν η λεζάντα κάτω από την πρώτη φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο του.

Μέσα σε λίγη ώρα, η ανάρτηση του Άκη Πετρετζίκη, έσπασε ρεκόρ από likes και σχόλια. Ανάμεσα σε αυτά και οι ευχές των Ελλήνων celebrities για το μωρό που ήρθε στη ζωή του ζευγαριού και αναμένεται να αλλάξει τα πάντα από εδώ και πέρα…

Όσο για την εκλεκτή της καρδιάς του, Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ, η νέα μανούλα, αποφεύγει την οποιαδήποτε επαφή με τα media, αλλά και τις κοινές φωτογραφίε με τον γνωστό chef.

Η νέα καθημερινότητα στο σπίτι με το νεογέννητο μωρό τους!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TLIFE η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ το πρωί της Δευτέρας 5/7 πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο, με τον Άκη Πετρετζίκη να βρίσκεται πάντα στο πλευρό της. Το ζευγάρι θέλησε να κάνει αθόρυβη την έξοδό του από το μαιευτήριο στην προσπάθειά του να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αυτή την τόσο ιδιαίτερη στιγμή.

Ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ βρίσκονται ήδη στο σπίτι τους, πανέτοιμοι για τη νέα καθημερινότητα με τον γιο τους η οποία μόλις ξεκίνησε…

Read More

And More