Τι πίστευε η Princess Leia για τo χτένισμα που την έκανε διάσημη!

Η Carrie Fisher έφυγε από την ζωή. Η Princess Leia, όμως, τώρα και για πάντα θα παραμένει σημείο αναφοράς ειδικά για τον κόσμο του beauty. Γιατί ως Princess Leia μας σύστησε ένα ολοκαίνουριο- για τα τότε δεδομένα- χτένισμα, το διπλό bun. Ένα χτένισμα που έχει μια υπέροχη ιστορία να πει, γιατί δεν προέκυψε έτσι απλά αλλά έγινε για να καλύψει κάποιες της ατέλειες.

Παρακάτω, ένα απόσπασμα από την συνέντευξη που είχε δώσει λίγο καιρό πριν στο Allure στην οποία (σ.σ. έγινε focus στα διπλά bun της, φυσικά!).

Πώς προέκυψε αυτό το χτένισμα: “Εκείνη την περίοδο ζύγιζα περίπου 48 κιλά εκ των οποίων τα 20 βρίσκονταν στο πρόσωπό μου. Και ξέρεις ποια θα ήταν μια καλή ιδέα γι’αυτό; Να κάνω ένα χτένισμα που θα έκανε πιο πλατύ το ήδη πλατύ πρόσωπό μου!”.

Η διαδικασία γι’αυτό το χτένισμα: “Τους έπαιρνε δύο ώρες για να κάνουν αυτό το χτένισμα. Έφτανα στις 5 το πρωί και ήμουν πάντα η πρώτη!”.

Για τον ρόλο της στο τελευταίο Star Wars: “Τους παρακαλούσα να μου κάνουν το ίδιο χτένισμα με γκρι buns! H Granny Leia να καθαρίζει το σπίτι και να φτιάχνει μπισκότα σε σχήμα ρομπότ με αυτά τα μαλλιά. Η παλιά καλή Granny Leia! Ποιος δεν θα το ήθελε αυτό;”.

Απ’ ότι φαίνεται… όλοι, ή έστω πολλοί, αφού πολλοί ήταν και αυτοί που αποχαιρέτησαν την Carrie Fisher ποστάροντας στο instagram τους photo με διπλά buns!


Princess Leia ήσουν πηγή έμπνευσης για όλους μας! Θα σε θυμόμαστε πάντα!

Read More

And More