Μπάγια Αντωνοπούλου: Η κόντρα με τον Γιώργο Παπαδάκη, τα επαγγελματικά της σχέδια και η στήριξη από τον σύντροφο της!

Μπάγια Αντωνοπούλου: Η κόντρα με τον Γιώργο Παπαδάκη, τα επαγγελματικά της σχέδια και η στήριξη από τον σύντροφο της! | tlife.gr

Για όλα μίλησε η Μπάγια Αντωνοπούλου στο περιοδικό «Down Town». Η όμορφη δημοσιογράφος ξαφνικά βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων έπειτα από την άγρια κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα σε αυτήν και τον παρουσιαστή Γιώργο Παπαδάκη. Η Μπάγια διατηρεί ένα χαμηλό προφίλ και όλο αυτό που συνέβη το τελευταίο διάστημα ήταν κάτι το οποίο η ίδια δεν έχει συνηθίσει. Έπειτα από 8 χρόνια η δημοσιογράφος αποφάσισε να λήξει την συνεργασία της με τον Γιώργο Παπαδάκη και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και να κάνει καινούρια πράγματα στην ζωή της.

Η Μπάγια ξεκίνησε από τα καλλιστεία του «ΑΝΤ1» και για έναν χρόνο ήταν στην εκπομπή του Καραμέρου – Χαριτάτου. Μετά από λίγο συνέχισε την καριέρα της στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα». Στις δύσκολες αυτές καταστάσεις είχε δίπλα της τον σύντροφο της και Chef Άκη Δρούγκα που την στηρίζει σε όλα, αλλά και την μητέρα της. Τώρα είναι πολύ χαρούμενη που της δίνεται η ευκαιρία να κάνει καινούρια βήματα στα επαγγελματικά της και πιστεύει πως όλα γίνονται για καλό λόγο.

Λένε πως βρίσκεσαι σε άγρια κόντρα με τον Γιώργος Παπαδάκη. Για την ακρίβεια, πως σου μίλησε πολύ άσχημα και αποφάσισες να αποχωρήσεις από το πρωινό. Ποια είναι λοιπόν η δική σου εκδοχή; Τι θα μου έλεγες;

πραγματικά υπήρξε μία ένταση που με ώθησε να πάρω αυτή την απόφαση. Ήταν κάτι που δεν είχα σκεφτεί έως τότε, πολλές φορές τα γεγονότα είναι απρόβλεπτα και σε κάνουν να πρέπει να αλλάξεις δρόμο. Θεωρώ όμως ότι πήρε αρκετή έκταση το θέμα και δεν νομίζω πως έχει αξία πια να το συζητάμε. Στις δουλειές υπάρχουν οι εντάσεις, κάποιες φορές ξεπερνούν τα όρια και φέρνουν ρήξη, έτσι έγινε και σε αυτή την περίπτωση. Σε κάθε τηλεοπτική εκπομπή υπάρχουν τσακωμοί , τα όρια στον εαυτό μας όμως τα βάζουμε εμείς στο τι μπορούμε να δεχτούμε και τι όχι. Και εγώ έκρινα για τα δικά μου όρια ότι δεν θα μπορούσα να συνεχίσω έτσι όπως είχαν έρθει τα πράγματα.

Έχεις θυμώσει μαζί του; Έχεις πίκρα; Τι συναισθήματα έχεις για εκείνον; Δεν έχω καμία πίκρα και κανέναν θυμό για τον Γιώργο Παπαδάκη. Μία επαγγελματική σχέση έληξε και μόνο αυτό. Ορισμένα πράγματα, στο πού αρχίζεις και πού σταματάς, είναι θέμα παιδείας. Καταλαβαίνω ότι περιμένουν κάποιοι να εκθέσω έναν άνθρωπο με τον οποίο συνεργάστηκα για αρκετά χρόνια, αλλά δεν υπάρχει περίπτωση να το κάνω, Ανοίγει ένας καινούριος κύκλος για εμένα και κοιτάω μπροστά.

Μίλησες μαζί του; Μιλήσαμε και με ρώτησε αν θα επιστρέψω στην εκπομπή. Του είπα ότι η απόφαση μου είναι να μην γυρίσω και έκλεισε εκεί το θέμα. Δεν συζητήσαμε τίποτα άλλο.

Τι σου είπε ο σύντροφος σου όταν του είπες ότι φεύγεις από τον ANT1; O σύντροφος μου με στηρίζει όποια απόφαση και να πάρω, μου έχει εμπιστοσύνη για την μετέπειτα πορεία μου. Μου είπε πως  για να πάρω αυτήν την απόφαση, αυτό είναι και το σωστό και πως θα είναι δίπλα μου σε κάθε επιλογή. Είμαι ευτυχισμένη που έχω δίπλα μου έναν άνθρωπο ο οποίος με στηρίζει απόλυτα.

Με τι ασχολείσαι αυτή την περίοδο; Βλέπεις τηλεόραση και ποιες εκπομπές; Αυτή την περίοδο διαβ΄ζω για το Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο, στο οποίο σπουδάζω Ελληνικό Πολιτισμό, εργάζομαι στο Atelier Rene, την οικογενειακή επιχείρηση που έχουμε με την μητέρα μου, και ετοιμάζουμε την νυφική collection για το 2019. Ταυτόχρονα φροντίζω να κάνω πράγματα που με χαλαρώνουν και με κάνουν ευτυχισμένη. Προσπαθώ να αξιοποιήσω τον χρόνο μου ποιοτικά αυτή την περίοδο, αναμένοντας το επόμενο μου επαγγελματικό βήμα. Μου αρέσει η ενημέρωση αλλά αν μου πρότειναν ένα consept για εκπομπή που να συνδυάζει την ψυχαγωγία, θα ήθελα να το κάνω. Θα το δοκίμαζα, θα είμαι αρκετά θετική.

Διαβάστε περισσότερα στο περιοδικό «DOWN TOWN» που κυκλοφορεί!

 

 

 

 

READ more