Μπάμπης Στόκας για υπόθεση ντράμερ: «Όποιος ξανασυνδέσει τους Πυξ Λαξ με τέτοια ειδεχθή πράξη, θα μας βρει απέναντι»

Με μία μακροσκελή ανάρτηση, ο Μπάμπης Στόκας θέλησε να τοποθετηθεί για τον σάλο που δημιουργήθηκε για την υπόθεση του ντράμερ, ο οποίος συνεργάστηκε στο παρελθόν με τους Πυξ Λαξ. Ο εν λόγω μουσικός έχει καταδικαστεί σε 12 χρόνια πρωτόδικα για παιδοφιλία, με τη δεύτερη δίκη να ξεκινά τον ερχόμενο Απρίλιο.

Μετά την ανάρτηση της πρώην συζύγου του, Φωτεινής Ψυχίδου, λοιπόν, ο Μπάμπης Στόκας έγραψε:

«Ακούσαμε και διαβάσαμε αρκετά στην προσπάθεια που έκανε ο καθένας ή η καθεμία να γλύψει λίγο από το κοκαλάκι της δημοσιότητας χρησιμοποιώντας το όνομα της μπάντας, θα πούμε δυο τελευταία λόγια και θα τελειώσουμε μ’ όλη αυτή την παράνοια .

Από τη στιγμή που πριν λίγες μέρες μάθαμε γι αυτή την θλιβερή ιστορία έχουμε συγκλονιστεί ως άνθρωποι και ως γονείς στον υπερθετικό βαθμό. Όπως και κάθε φορά που μαθαίνουμε κάτι ανάλογο και πάντοτε τασσόμασταν με τα θύματα κι όχι με τους θύτες. Από ‘κει και πέρα δεν θα απολογηθούμε στον κάθε άρρωστο του πληκτρολογίου για τις τυχόν πράξεις όλων των πρώην συνεργατών, των κηπουρών ή των υδραυλικών που κατά καιρούς έχουν περάσει δίπλα μας… Εμείς κάναμε μουσική παρθένα και αγνά. Ακόμα και τώρα μετά από τόσα χρόνια μόνο έτσι μπορούμε να κάνουμε μουσική.

Η μπάντα αυτή ξεκίνησε από υπόγεια και μικρά μουσικά καφέ χτίζοντας μια σχέση σεβασμού με τον κόσμο μέχρι να φτάσει να παίξει στο Ολυμπιακό στάδιο. Δεν έγινε φορετή από κανένα ευγενικό χορηγό… Και δεν θα ανεχτεί από δω και μπρος να γίνεται σύνδεση του ονόματος της με τέτοιες ειδεχθείς κι αποκρουστικές πράξεις για να υπάρχουν νούμερα και λάϊκ ή για να συγκαλυφθούν αλλά θέματα από το φως της δημοσιότητας.

Από χρέος προς τον εαυτό μας την ιστορία μας, τους νυν συνεργάτες μας, τον αληθινό ντράμερ μας εδώ και χρόνια που είναι ένας εξαιρετικός μουσικός και άνθρωπος, όποιος ξανασυνδέσει ή υπονοήσει σύνδεση του ονόματος του συγκροτήματος με οποιαδήποτε τέτοια ειδεχθή πράξη που καμία σχέση δεν είχαμε ούτε θα είχαμε ποτέ τη δυνατότητα να γνωρίζουμε θα μας βρει απέναντι με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο. Ήδη έχει δρομολογηθεί η νομική μας προστασία .

Γιατί εμείς εξακολουθούμε να πιστεύουμε στα τραγούδια στη μουσική στους ερωτευμένους ανθρώπους στα συναισθήματα στην ανθρωπιά

Κι ένα τραγούδι για μια διάφανη αγάπη…».

Η ανάρτηση του Μπάμπη Στόκα στο facebook:

Read More

And More