Μυριέλλα Κουρεντή: Το νέο look της ταιριάζει πολύ [pics]

Μυριέλλα Κουρεντή: Το νέο look της ταιριάζει πολύ [pics] | tlife.gr

Μπορεί τις τελευταίες μέρες να επικρατεί ένας πανικός με τις αλλαγές στα μαλλιά των κοριτσιών του Greece Next Top Model, όμως η Μυριέλλα Κουρεντή δεν έχει κανένα πρόβλημα με αυτό. Η γλυκιά ηθοποιός έχει κατά καιρούς συμμετάσχει σε διάφορα σήριαλ αλλά κάθε φορά έχει να δώσει κάτι διαφορετικό. Δέχεται τις προκλήσεις και αυτός είναι και ο λόγος που από ορκισμένη μελαχρινή πέρασε στην κατηγορία των ξανθών γυναικών.

Η Μυριέλλα αυτή τη σεζόν θα πρωταγωνιστήσει στη νέα σειρά του Open Tv «Ελεύθερη Σχέση» και έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενη. Ο νέος της ρόλος απαιτούσε ξανθά μαλλιά και έτσι η ηθοποιός τόλμησε την αλλαγή. Μπορεί οι followers της να είχαν ποικίλες απόψεις σχετικά με τα μαλλιά της, όμως, όπως η ίδια είπε, είναι τρίχες και δεν πρέπει να τους δίνουμε μεγαλύτερη αξία από εκείνη που τους αρμόζει.

Το βράδυ της Δευτέρας, η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε στα «37α Κορφιάτικα Βραβεία» και ήταν πιο όμορφη από ποτέ. Η αλλαγή στα μαλλιά της ταιριάζει απόλυτα και αναδεικνύει τα ανοιχτόχρωμα μάτια της.Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE ήταν εκεί και απαθανάτισε την ηθοποιό μαζί με τον πατέρα της.

Δες τις φωτογραφίες:

Η Μυριέλλα Κουρεντή μαζί με τον πατέρα της

Φωτογραφίες: NDP

READ more