N. Αλιάγας: θα γίνει σύντομα πατέρας;

Το γαλλικό περιοδικό Closer, που έχει εξώφυλλο την Kate Middleton γυμνή, παρουσιάζει το Νίκο Αλιάγα, να περιμένει το πρώτο του παιδί.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει πως η σύντροφός του Τίνα Γρηγορίου, Ελληνοβρετανικής καταγωγής η οποία εργάζεται ως ψυχολόγος στο Λονδίνο και το τελευταίο διάστημα ζεί στο Παρίσι, περιμένει το παιδί του Νίκου Αλιάγα.

/

Οι δυο τους εμφανίστηκαν στην Opera Garnier του Παρισιού σε ένα πριβέ κονσέρτο προς τιμήν του George Michael, ο οποίος είχε παραχωρήσει συνέντευξη στον Νίκο Αλιάγα, στη ραδιοφωνική εκπομπή του στον σταθμό Europe 1, μια μέρα πριν.

Ο 43χρονος παρουσιαστής δεν κάνει συχνά εμφανίσεις με τη σύντροφό του, ωστόσο αυτή τη φορά ήταν στο πλευρό του και η φουσκωμένη της κοιλίτσα έκανε τους πάντες να μιλούν για εγκυμοσύνη. Οι πληροφορίες θέλουν την Τίνα να βρίσκεται στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

/

Ωστόσο ο ίδιος δεν έχει επιβεβαιώσει την είδηση, αν και πολλοί έσπευσαν να του ευχηθούν στο twitter του.

H ίδια η Τίνα πάντως που διατηρούσε λογαριασμό στο twitter μέχρι πρόσφατα και τον απενεργοποίησε τουίταρε θέματα για παιδιά!

Το TLIFE βρήκε κάποια από τα παλιά tweets της. To δεύτερο tweet της έχει να κάνει με θέμα που αφορά στα παιδιά και λέει πως τα μωρά παίχρνουν το χιούμορ των γονιών τους.

Read More

And More