Ν. Θεοδωρίδου: “Δεν παρακαλάω ποτέ κανέναν άντρα!”

Η Νατάσα Θεοδωρίδου μίλησε στο “Έθνος” για τις κόρες της, τους άντρες και φυσικά την αγαπημένη της κουμπάρα Ελένη Μενεγάκη!

Μιλώντας για τη σχέση με τις κόρες της, η γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε ότι η 16χρονη Χριστιάννα της μιλάει για τα φλερτ της: “Της μαθαίνω να είναι η κυρία του εαυτού της. Βεβαίως και να ερωτευθεί, να πληγωθεί, όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα, αλλά στο τέλος της ημέρας θέλω να είναι δυνατή. Το ίδιο θέλω και για τις 2 κόρες μου”, ανέφερε χαρακτηριστικά.
Στην ερώτηση αν δανείζετε ρούχα η μία στην άλλη απαντά: “Βέβαια, έχω φάει κάτι πουκάμισα και μπότες. Η Χριστιάννα μου, όμως, είναι πολύ δοτικό παιδί και ότι της ζητήσεις στο δίνει”.
Στην συνέχεια μίλησε για τους άντρες και τις σχέσεις της. Παραδέχτηκε ότι αν δεν είναι έντονες οι σχέσεις της, βαριέται εύκολα! Συμπληρώνει επίσης ότι κλαίει, δεν παρακαλάει, αλλά ζηλεύει. “Εδώ κλαίω δημόσια, δεν θα κλάψω όταν είμαι μόνη μου; Δεν θα παρακαλέσω, όμως, ποτέ κανέναν άντρα. Η αξιοπρέπεια είναι αρετή και μερικά πράγματα δεν τα διαπραγματεύομαι. Αν ο άλλος δεν με επιθυμεί δεν έχω λόγο να ασχοληθώ. Και ζηλεύω, ναι, έχω κάνει σκηνές..Γενικά είμαι διακριτικός άνθρωπος και δεν δημιουργώ φασαρίες. Αλλά αν με θίξεις, αν πιάσω ότι μου λες ψέμματα, μου γυρίζει το μάτι”, είπε.
Τέλος δεν παρέλειψε να μιλήσει για την Ελένη Μενεγάκη και τη σχέση τους: “Την Ελένη την νιώθω σαν να είμαστε οικογένεια, σαν να έχουμε γεννηθεί στο ίδιο σπίτι. Είναι ο άνθρωπος με τον οποίο μιλώ σε καθημερινή βάση για τα πάντα”. Ενώ, αποκάλυψε ότι τραγούδι που λέει στην Ελένη αυτήν την περίοδο που την παίρνει τηλέφωνο είναι “Το “Καληνύχτα”.

Read More

And More