Natalie Portman εναντίον Moby! Γιατί έχουν “πόλεμο” μεταξύ τους;

Συνεχίζεται ο πόλεμος δηλώσεων μεταξύ του Moby και της Νάταλι Πόρτμαν (Natalie Portman) για το αν είχαν ή δεν είχαν σχέση το 1999. Όλα ξεκίνησαν όταν ο 53χρονος Dj, κυκλοφόρησε την αυτοβιογραφία του με τίτλο «Τhen it Fell Apart», στην οποία γράφτηκε ότι διατηρούσε σχέση με τη Natalie για μερικές εβδομάδες όταν εκείνη ήταν 20 χρόνων.

Όπως αναφέρει στο βιβλίο του ο Moby, γνώρισε τη Portman στα παρασκήνια μιας συναυλίας του και για ένα σύντομο διάστημα έβγαιναν μαζί ως ζευγάρι. Ο μουσικός περιγράφει τη σκηνή της γνωριμίας τους ως εξής: «Ήμουν ένας καραφλός αλκοολικός και η Natalie ήταν μια πανέμορφη σταρ του κινηματογράφου. Να όμως που βρισκόταν στο καμαρίνι μου και φλέρταρε μαζί μου. Ήμουν 33 κι εκείνη 20, αλλά αυτός ήταν ο δικός της κόσμος».

Στο βιβλίο βρίσκει κανείς και άλλες πληροφορίες για την ερωτική σχέση που όπως ισχυρίζεται ο Moby είχε με τη Natalie Portman: «Για μερικές εβδομάδες προσπάθησα να είμαι το αγόρι της Natalie, αλλά δεν λειτούργησε. Σκεφτόμουν ότι θα έπρεπε να της πω ότι ο πανικός που ένιωθα ήταν τεράστιος και με εμπόδιζε να κάνω φυσιολογικές σχέσεις, όμως μια νύχτα με ενημέρωσε από τηλέφωνο ότι είχε γνωρίσει κάποιον άλλον. Αισθάνθηκα ανακούφιση που δεν θα χρειαζόταν να της πω ποτέ πόσο κατεστραμμένος ήμουν».

Η αντίδραση της Natalie Portman

Η 37χρονη, σήμερα ηθοποιός φαίνεται ότι θυμάται τη γνωριμία της με τον διάσημο μουσικό, με εντελώς διαφορετικό τρόπο. Η ίδια τονίζει ότι δεν έδειξε ποτέ ερωτικό ενδιαφέρον για τον Moby και ότι κράτησε αποστάσεις από εκείνον, όταν συνειδητοποίησε ότι η συμπεριφορά του ήταν… ανάρμοστη.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Portman δήλωσε: «Εξεπλάγην όταν έμαθα ότι χαρακτήρισε το πολύ σύντομο διάστημα που τον γνώριζα ως σχέση. Αυτό που θυμάμαι εγώ ήταν ένας πολύ μεγαλύτερος μου άνδρας που φερόταν ανατριχιαστικά, παρά το γεγονός ότι είχα μόλις τελειώσει το σχολείο. Ο ίδιος γράφει ότι ήμουν 20. Αυτό αποκλείεται. Ήμουν έφηβη. Είχα μόλις κλείσει τα 18», αναφέρει η Natalie Portman.

«Το γεγονός ότι χρησιμοποίησε αυτήν την ιστορία για να πουλήσει το βιβλίο του με ενοχλεί πολύ. Δεν συνέβησαν έτσι τα πράγματα. Υπάρχουν πολλές λάθος πληροφορίες και μυθεύματα. Ήμουν φαν της μουσικής του και πήγα σε μια συναυλία του μετά την αποφοίτησή μου. Όταν γνωριστήκαμε μετά το σόου μου είπε “ας γίνουμε φίλοι”. Εκείνη την περίοδο ήμουν απασχολημένη με τα γυρίσματα ενός φιλμ και με μια περιοδεία, έτσι βγήκαμε μόνο τρεις-τέσσερις φορές, προτού συνειδητοποιήσω τελικά ότι ήταν ένας μεγαλύτερος άνδρας με ανάρμοστο ενδιαφέρον για το πρόσωπό μου».

Ο Moby περνάει στην αντεπίθεση

Ο Moby πέρασε στην αντεπίθεση. Ανέβασε στο λογαριασμό του στο Instagram φωτογραφία που ο ίδιος ημίγυμνος αγκαλιάζει τη νεαρή τότε Natalie και αναρωτιέται: «Πρόσφατα διάβασα ένα κουτσομπολίστικο κομμάτι στο οποίο η Natalie Portman είπε πως δεν βγαίναμε ποτέ. Αυτό με μπέρδεψε, καθώς όντως βγαίναμε, για την ακρίβεια είχαμε σχέση. Και μετά από την σύντομη σχέση το 1999 παραμείναμε φίλοι για χρόνια».

Ο Moby δηλώνει πως σέβεται τη Natalie Portman, αλλά δεν μπορεί να καταλάβει γιατί διαστρεβλώνει την αλήθεια για τη σχέση τους. «Μου αρέσει η Natalie και σέβομαι το μυαλό και τον ακτιβισμό της. Αλλά, για να είμαι ειλικρινής, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο έντονα διαστρεβλώνει την αλήθεια για την (παρά ταύτα σύντομη) σχέση μας. Η ιστορία που παρουσιάζεται στο βιβλίο μου “Then It Fell Apart” είναι ακριβής, με πολλές σχετικές φωτογραφίες κλπ», σημειώνει ο Moby.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Read More

And More