Νέα στοιχεία για την 23χρονη Φαίη: Ελάχιστες ελπίδες δίνουν οι γιατροί

Νέα στοιχεία για την 23χρονη Φαίη: Ελάχιστες ελπίδες δίνουν οι γιατροί | tlife.gr
Συγκλονισμένη παραμένει η κοινή γνώμη από τα νέα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας και αφορούν την υπόθεση του ξυλοδαρμού της 23χρονης Φαίης Μπάχλα από την Νέα Μάκρη.
Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες του “Μίλα”, ο άνθρωπος ο οποίος κατηγορείται ότι της προκάλεσε επικίνδυνες σωματικές βλάβες σε βαθμό κακουργήματος και για τον οποίο έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης είναι ο 25χρονος και φέρεται να γνώριζε την κοπέλα.
Οι γονείς της κοπέλας είναι συντετριμμένοι ενώ η αδερφή της όπως ανέφερε στην Τατιάνα Στεφανίδου φίλος των κοριτσίων, είναι καταβεβλημμένη και δεν μπορεί να πιστέψει το κακό που τους βρήκε. Επίσης είναι τρομοκρατημένη καθώς ξέρει ότι κυκλοφορεί ελεύθερος ο άνθρωπος που χτύπησε τόσο βαριά την Φαίη.
Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν: “Η ασθενής συνεχίζει να νοσηλεύεται στην μονάδα εντατικής θεραπείας της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών διασωληνωμένη και με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής της. Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που καταβάλλονται συνεχώς από την ιατρική ομάδα η κατάσταση παραμένει άκρως βαρυτάτη και οι ελπίδες είναι ελάχιστες”.
Αξίζει να αναφέρουμε πως ο άντρας για τον οποίο έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης πήγε και στο νοσοκομείο που νοσηλεύεται η κοπέλα για να την επισκεφθεί.

READ more