Νέα τροπή στην υπόθεση της 4χρονης Άννυ – Όλα όσα λέει η μητέρα της στην “Tatiana Live” μέσα από τη φυλακή

Νέα δικαστική εξέλιξη για το θάνατο της μικρής Άννυ που συγκλόνισε το πανελλήνιο μέσα στο καλοκαίρι. Ευρωπαϊκό ένταλμα σύλληψης εκδόθηκε για πρόσωπο “κλειδί” που δίνει νέα τροπή στην υπόθεση. Ο δικηγόρος της μητέρας της άτυχης μικρής αποκάλυψε ότι σε κηλίδα αίματός της εντοπίστηκε DNA κι ενός τρίτου προσώπου (εκτός από του πατέρα του και το Νικολάι).

Την ίδια ώρα, η μητέρα της μιλά στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου μέσα από τη φυλακή. Η Γιώτα Κηπουρού εξασφάλισε αποκλειστική συνέντευξη για το “Tatiana Live”.

Η μητέρα τονίζει σε όλη τη διάρκεια της συνομιλίας με τη δημοσιογράφο του Έψιλον ότι θα ήθελε να είχε μπροστά της τον πατέρα του παιδιού της για να τον ρωτήσει τι ακριβώς συνέβη. Φαίνεται πως έχει μία άρνηση να δεχτεί τις πράξεις του συντρόφου της…

“Ο Νικολάι με τρομοκράτησε και με έπεισε να εξαφανίσω τη σορό της κόρης μου”, υποστηρίζει ο πατέρας της ρίχνοντας όλη την ευθύνη για την εξαφάνισή της στον φίλο του.

Στο πλατό της εκπομπής βρέθηκε ο δικηγόρος της μητέρας,, Σταύρος Γεωργίου, ενώ έδωσε τη δική του εκδοχή της υπόθεσης και ο δικηγόρος του πατέρα, Παναγιώτης Χρυσικάκης.

Read More

And More