Νέο βιβλίο αποκαλύπτει πώς η οικογένεια του Michael Jackson τον εκβίαζε για λεφτά!

Τελικά για όλα έφταιγε η δυσλειτουργική οικογένειά του; Αυτό φαίνεται να είναι το συμπέρασμα μιας νέας βιογραφίας για τον Βασιλιά της Ποπ που φέρνει στο φως συνταρακτικές λεπτομέρειες τόσο από τη δύσκολη ζωή του Michael Jackson ως παιδί όσο και για την διασπάθιση της τεράστιας περιουσίας του μετά το θάνατό του από τα αδέλφια και τους γονείς του.

Οι σκηνές που περιγράφονται στο βιβλίο υπερβαίνουν κάθε φαντασία και εν πολλοίς μπορούν να εξηγήσουν γιατί η ζωή του Jackson πήρε τόσο άσχημη τροπή.

/
Ήδη από την παιδική του ηλικία ήταν φανερό ότι ανάμεσα στα αδέλφια του ξεχώριζε το μοναδικό του ταλέντο και είναι γνωστές οι πρακτικές του πατέρα του να δέρνει λυσσαλέα τα παιδιά του για να κάνουν τη δουλειά τους, δηλαδή ατέλειωτες πρόβες και εμφανίσεις. Πολύ σύντομα ο Jackson αποφάσισε να ακολουθήσει σόλο καριέρα προσπαθώντας να απαλλαγεί από την κακομεταχείριση του πατέρα του αλλά φαίνεται ότι στο παιχνίδι των εκβιασμών συμμετείχαν και τα αδέλφια του ακόμα και μετά το θάνατό του.

/
Έχοντας καταφέρει να δημιουργήσει μια τεράστια περιουσία ήδη από πολύ νωρίς, ο Jackson έγινε ο στόχος της οικογένειας που τον απομυζούσε σε κάθε περίπτωση. Σύμφωνα με τη νέα του βιογραφία παρά το ότι έστελνε τακτικά μεγάλα ποσά στη μητέρα του, όλη η οικογένεια του ζητούσε περισσότερα με τη δικαιολογία ότι τους χρωστάει. Όσο κι αν ο Jackson προσπαθούσε να τους αποφύγει και να απαλλαγεί τόσο η οικογένειά του τον κυνηγούσε.

Είναι χαρακτηριστικό ένα περιστατικό που συνέβη το 2001, λίγο καιρό πριν ο Jackson πραγματοποιήσει μια μεγάλη συναυλία με τη συμμετοχή των αδελφών του. Είχε κανονιστεί όλη η οικογένεια να λάβει ως αμοιβή κάποια χρήματα για τη συμμετοχή της στη συναυλία. Όταν όμως ο Jermain Jackson (στη φωτό με τον αδελφό του Michael) διάβασε σε άρθρο ότι ο αδελφός του θα έβγαζε 10 εκατομμύρια δολάρια από τη συναυλία, όλη η οικογένεια άρχισε να εκβιάζει τον Michael να δώσει περισσότερα. Ο Jackson προσπάθησε να τους αποφύγει από το να τον αναγκάσουν να υπογράψει κάτι τέτοιο και για να τους αποφύγει κρύφτηκε μαζί με την 4 χρονών Paris και τον 3 χρονών Prince, τα παιδιά του, σε μια κρύπτη στο σπίτι του στη Neverland την ίδια στιγμή που ο πατέρας, η μητέρα και κάποια από τα αδέρφια του κυριολεκτικά μπούκαραν στο σπίτι. Ο Jackson τηλεφώνησε έντρομος στον μάνατζέρ του ζητώντας βοήθεια!

/
Η έριδα για τα περιουσιακά στοιχεία του Jackson συνεχίστηκε όπως ήταν φυσικό και μετά το θάνατό του. Σύμφωνα με τη νέα του βιογραφία, τα αδέλφια του και κυρίως η La Toya, μετά το θάνατό του, μπήκαν στο σπίτι του και γέμιζαν βαλίτσες με μετρητά, την ίδια στιγμή που τα παιδιά του προσπαθούσαν να τους διώξουν.

Όπως ισχυρίζεται ο συγγραφέας του βιβλίου Randall Sullivan, η αιτία που ο Jackson άλλαζε τόσο ριζικά την εμφάνισή του ήταν η ατέρμονη προσπάθειά του να κρυφτεί από την οικογένειά του. Μάλιστα ισχυρίζεται ότι σε μια ντουλάπα του ο Michael διατηρούσε μια τεράστια γυάλα με μύτες τις οποίες χρησιμοποιούσε για να μασκαρευτεί και να ξεφύγει και από τους παπαράτσι!

Read More

And More