Νέος έρωτας για τον Απόστολο Γκλέτσο!

Τον έρωτα στο πρόσωπο μιας καθηγήτριας φαίνεται πως βρήκε ο Απόστολος Γκλέτσος. Ο δήμαρχος Στυλίδας είναι στην καλύτερη περίοδο της ζωής του και δεν το κρύβει. Μιλώντας πριν λίγες μέρες στο lamiareport, ο Απόστολος Γκλέτσος αποκάλυψε: “Το παραδέχομαι, είμαι… ένοχος, αλλά δεν θα πω πολλά. Μόνο ότι είμαι 40 ετών, είναι μικρότερη από εμένα και εργάζεται στη μέση εκπαίδευση”.

Με δημοσίευμά της η “Real Life”, υποστηρίζει πως η γυναίκα που ερωτεύτηκε ο Δήμαρχος της Στυλίδας είναι η Κατερίνα Φάλια, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής στο γυμνάσιο και το λύκειο Στυλίδας, όπου είναι η έδρα του δημάρχου. Η όμορφη Κατερίνα τελείωσε το σχολείο στη Λαμία και το 1993 αποφοίτησε από τα ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής, ενώ το 2008 πήρε ένα ακόμη πτυχίο από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Σήμερα εργάζεται στη Στυλίδα.
Η όμορφη γυμνάστρια από τη Λαμία, δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που της είπαν τηλεφωνικά και πήγε η ίδια να αγοράσει την εφημερίδα. Όπως δήλωσε στο LamiaReport η δικηγόρος της, κ. Κατερίνα Ξάνθη, η πελάτισσά της θα καταθέσει μήνυση κατά της εφημερίδας. Κατηγορηματικά διέψευσε την είδηση και ο Απόστολος Γκλέτσος μιλώντας στο LamiaReport: “Φυσικά και δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα…”

Read More

And More