Νεσχάν Μουλαζίμ: Είναι αχώριστη με τον αρραβωνιαστικό της! Ανυπομονούν να παντρευτούν [pics]

Οι δυο τους με το που γνώρισαν ο ένας τον άλλον ερωτεύτηκαν κεραυνοβόλα! Ο λόγος για την Νεσχάν Μουλαζίμ και τον Στέλιο Πολογεώργη, οι οποίοι ετοιμάζονταν να παντρευτούν το φετινό φθινόπωρο, ωστόσο κάποιες δύσκολες καταστάσεις τους ανάγκασαν να αναβάλλουν τον γάμο τους. Το ερωτευμένο ζευγάρι δεν πτοείται και πρόκειται να προγραμματίσει εκ νέου τη σημαντικότερη ημέρα της ζωής του, η οποία όπως όλα δείχνουν θα πραγματοποιηθεί το επόμενο καλοκαίρι.

Η σχέση τους δυνάμωσε ακόμη περισσότερο μετά τις απώλειες (η Νεσχάν έχασε τον θείο της και ο Στέλιος τον πατέρα του) και πλέον ετοιμάζονται για την επισημοποίηση της στις αρχές του καλοκαιριού. Η επιχειρηματίας και ο πολίστας, που είναι μαζί σχεδόν έναν χρόνο, συγκατοίκησαν στα βόρεια προάστια σχεδόν αμέσως μετά τη γνωριμία τους, οπότε και ήταν σίγουροι για τα συναισθήματα τους.

Οι δυο τους είναι πραγματικά αχώριστοι και χαίρονται να περνούν χρόνο μαζί! Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε την Νεσχάν Μουλαζίμ και τον Στέλιο Πολογεώργη να κάνουν τα ψώνια τους σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι. Το ζευγάρι περπατούσε χεράκι χεράκι, αποδεικνύοντας όχι μόνο πόσο ερωτευμένο είναι αλλά και ότι διανύει μια από τις πιο όμορφες περιόδους της σχέσης τους! Η Νεσχάν και ο Στέλιος αφήνουν τα δύσκολα πίσω τους και ανυπομονούν να ξεκινήσουν τις προετοιμασίες για τον γάμο τους.

Δες φωτογραφίες:

Μαζί τους ήταν και φιλικό τους ζευγάρι! Ο λόγος για τον Κώστα Κοκκινάκη και την Χριστίνα Κανελλοπούλου, οι οποίοι διατηρούν στενή φιλία με την Νεσχάν και τον Στέλιο.

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More