Νικολέτα Βλαβιανού για Πέτρο Φιλιππίδη: «Ήταν άρρωστο πολύ καιρό πριν»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα έκανε η Νικολέτα Βλαβιανού.

Η ηθοποιός, μέσα σε όλα, αναφέρθηκε στη δίκη και τις καταγγελίες για τον Πέτρο Φιλιππίδη, καθώς η ίδια συμμετείχε στην σειρά Χαιρέτα μου τον πλάτανο, όπου πρωταγωνιστούσε και εκείνος.

Η Νικολέτα Βλαβιανού δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θα κανονιστεί από μόνο του το θέμα. Έχουνε ζήσει μία ωραία ζωή, γεμάτη με μεγάλες επιτυχίες, θα δούμε τι θα γίνει». 

Σχετικά με το πρόβλημα υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη και την μεγάλη απώλεια κιλών, η Νικολέτα Βλαβιανού υποστήριξε: «Ο Πέτρος ήταν άρρωστος και στη σειρά, Χαιρέτα μας τον πλάτανο, έκανε ειδική διατροφή γιατί είχε σάκχαρο».

Η Νικολέτα Βλαβιανού ρωτήθηκε και για το ποια θα είναι η αντιμετώπισή της όταν θα έρθει η στιγμή να ψηφίσει στο ΣΕΗ, για τους ηθοποιούς που κατηγορούνται, τονίζοντας: «Η γενική συνέλευση θα αποφασίσει για όλα αυτά, δεν αποφασίζει το διοικητικό συμβούλιο. Το σύστημα του σωματείου είναι πολύ δημοκρατικό και κάποιες φορές που μας λένε γιατί δεν βγάζετε γρήγορα αποφάσεις, είναι επειδή είναι μόνο 17 άτομα μόνο. Είναι ένα πάρα πολύ δημοκρατικό όργανο απλά είναι πολύ χρονοβόρο. 

Read More

And More