Νίκος Ορφανός – Αντιγόνη Παφίλη: Μας δείχνουν τα γιορτινά δώρα του γιου τους!

Τον Αύγουστο ήρθε στον κόσμο το πρώτο τους μωρό και από τότε είναι ξετρελαμένοι μαζί του. Ο λόγος για τον μπέμπη του Νίκου Ορφανού και την Αντιγόνης Παφίλη, που είναι μόλις τεσσάρων μηνών και μονοπωλεί το ενδιαφέρον ολόκληρης της οικογενείας.
Το διάσημο ζευγάρι μάλιστα, πέρασε φέτος τα πρώτα Χριστούγεννα αγκαλιά με τον μικρό και ένιωσε μεγάλη χαρά. Μέσα στις γιορτινές μέρες, η Αντιγόνη ανέβασε και στο Instagram μια φωτογραφία με τους άντρες της ζωής της -μπαμπά και γιο- γράφοντας “μόνο αγάπη”, ενώ μόλις ήρθαν και τα πρώτα δώρα του μωρού, τα φωτογράφισε για τους διαδικτυακούς της φίλους.
Όπως καταλαβαίνεις οι παππούδες γέμισαν την κούνια του μπέμπη με αρκουδάκια και το μωρό -αν και μικρό για να παίξει με όλα αυτά- δεν σταμάτησε να χαμογελά.
Δες τις φωτογραφίες τους στο Instagram:

#newentry #δώρο_γιαγιάς #δώρο_παππού #ζούγκλα #λούνα_παρκ #μεγάλη_χαρά #ζέβρες_παντού #ζωάκιαπαντού #να_δω_πότε_θα_το_ανακαλύψουν_τα_γατιά #χαμός #antoulastories #bloggingmylife #manoulaslife @fisherprice #xoxoxo

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Antigoni Pafili (@antoula) στις

#αγάπη_μόνο #xoxoxo #χρόνιαπολλά #christmas2015 #βρες_τη_γάτα #find_the_cat #love #antoulastories #bloggingmylife #manoulaslife #mymen

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Antigoni Pafili (@antoula) στις

Read More

And More