Νίκος Πολυδερόπουλος: Ο Ορφέας του Τατουάζ έχει γενέθλια! Τα πόσα κλείνει; [pics,vid]

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος που βλέπουμε να ενσαρκώνει με μεγάλη επιτυχία στο Τατουάζ τον Ορφέα, τον κατά συρροή δολοφόνο που σκοτώνει ανελέητα γυναίκες που απάτησαν τον άνδρα τους, έχει σήμερα  τα γενέθλιά του!

Ο δημοφιλής ηθοποιός μπορεί να υποδύεται τον δολοφόνο αλλά είναι ιδιαίτερα αγαπητός στο τηλεοπτικό κοινό και ιδιαίτερα στις γυναίκες που δεν αντιστέκονται…. στην γοητεία του και τον αποκαλούν ως τον… “δολοφόνο” της καρδιάς τους! Ο Νίκος έκλεισε τα 32 και το γιόρτασε με καλή παρέα!

O ίδιος με αφορμή τα γενέθλιά του έδωσε το δικό του μήνυμα και ευχαρίστησε όλους όσους του ευχήθηκαν: Ευχαριστώ πολύ για τις ευχες και την αγάπη σας!! 32 Λοιπόν… Αυτο που έμαθα και θέλω να μοιραστώ μαζί σας από αυτή τη διαδρομή είναι το εξής: Να θυμάστε ότι είστε μοναδικοι!! Πως πρέπει να σας αγαπάτε και να σας προσέχετε, εκμεταλλευτείτε τη διαφορετικότητα σας! Κυνηγήστε τα όνειρα σας τώρα, σήμερα ,το αύριο είναι μια άλλη μέρα! Να γίνετε κυρίαρχοι του εαυτού σας, η ζωή σας , σας ανήκει! Μην Συμβιβάζεστε με τίποτα λιγότερο από αυτό που σας κάνει ευτυχισμένους!

Δες το βίντεο

Ο ηθοποιός έσβησε τα κεράκια του και πήρε ευχές και φιλιά από τους φίλους και τις φίλες του. Δες εδώ τη συνέντευξη που έδωσε πριν λίγο καιρό στο TLIFE

Read More

And More