Νίκος Πολυδερόπουλος: Ο σέξι πρωταγωνιστής του Τατουάζ απολαμβάνει τις βουτιές του στην Μύκονο! [pics]

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος εκτός από ένας εξαιρετικά ταλαντούχος ηθοποιός, είναι και ένας πολύ γοητευτικός άντρας! Ο 31χρονος ηθοποιός μας εντυπωσίασε με τις υποκριτικές του ικανότητες, τη φετινή σεζόν, μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Alpha “Τατουάζ”, όπου πρωταγωνιστούσε, υποδυόμενος τον ρόλο του κακού. Βέβαια, ο Νίκος πριν τον κερδίσει η υποκριτική δούλευε ως μοντέλο κάνοντας φωτογραφίσεις, ενώ στη συνέχεια άρχισε να συμμετέχει σε θεατρικές παραστάσεις αλλά και σε τηλεοπτικές σειρές.

Αυτές τις ημέρες, ο Νίκος Πολυδερόπουλος απολαμβάνει ολιγοήμερες διακοπές στην Μύκονο, καθώς τα γυρίσματα του Τατουάζ για την πρώτη σεζόν ολοκληρώθηκαν πριν περίπου δύο εβδομάδες. Έτσι, ο γοητευτικός ηθοποιός έφυγε από την Αθήνα, με σκοπό να ξεκουραστεί και να χαλαρώσει, λίγο πριν επιστρέψει στην πρωτεύουσα για τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της δημοφιλούς σειράς.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε τον σέξι πρωταγωνιστή του Τατουάζ σε γνωστό στέκι του κοσμοπολίτικου νησιού, μαζί με τον καλό του φίλο και επίσης ηθοποιό Μάνο Γαβρά. Ο Νίκος Πολυδερόπουλος διαθέτει ένα αρκετά γυμνασμένο σώμα και όπως ήταν επόμενο σχεδόν όλες οι γυναίκες που βρίσκονταν στην παραλία δεν έπαιρναν τα μάτια τους από πάνω του!

Δες τις φωτογραφίες:

Ο Νίκος Πολυδερόπουλος γεννήθηκε στο χωριό Κάτω Μαζαράκι, γνωστό ως Μαζαράκι, της Αχαΐας. Ο νεαρός ηθοποιός παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής στο Θέατρο των Αλλαγών, και παράλληλα εργάστηκε στο Θέατρο Αθηνά ως φροντιστής. Αρχικά ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο κάνοντας φωτογραφήσεις και στη συνέχεια συμμετείχε σε θεατρικές παραστάσεις.

Το 2012 συμμετείχε στη σειρά «Το αμάρτημα της μητρός μου», ενώ τη σεζόν 2011 – 2012 έπαιξε στην επιθεώρηση των Αλέξανδρου Ρήγα και Δημήτρη Αποστόλου «Ζείτε παίδες Ελλήνων» στο Θέατρο Λαμπέτη άλλα και στην παράσταση «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή». Μάλιστα, τον Νίκο Πολυδερόπουλο τον είχαμε ξανά συναντήσει στην καθημερινή σειρά του Ant1 «Μπρούσκο» έχοντας τον ρόλο του Κρητικού με το όνομα «Μύρος».

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164