Νίκος Ψαρράς για #metoo: «Φοβάμαι ότι θα σοκαριστούμε κι άλλο αυτές τις ημέρες»

Συνέντευξη στην εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται και τη δημοσιογράφο, Ναταλία Αργυράκη παραχώρησε ο Νίκος Ψαρράς.

Ο ηθοποιός, που τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο επίκεντρο της επικαιρότητας μετά τις αγωγές του Γιώργου Κιμούλη, μίλησε μεταξύ άλλων, για την καλλιτεχνική πορεία του ηθοποιού, οι δυσκολίες που πέρασε αλλά φυσικά και το #metoo.

«Αισθάνθηκα πολλές φορές ότι είμαι μέτριος, κάθε βράδυ σχεδόν και καλά κάνω. Τρέμω για τη στιγμή που θα πω ότι “είμαι τέλειος”. Έχει υπάρξει στιγμή στο Λος Άντζελες που ζούσα, που αισθανόμουν εντελώς ακατάλληλος για αυτή τη δουλειά», είπε αρχικά ο ηθοποιός.

«Με τρόμαξε γιατί άκουσα πράγματα, τα οποία με σόκαραν. Πολύ φοβάμαι ότι θα σοκαριστούμε κι άλλο αυτές τις ημέρες. Με τρόμαξε που γίναμε δύο στρατόπεδα» ανέφερε ο Νίκος Ψαρράς.

«Στενοχωρήθηκα για όλα αυτά που βγήκαν στο θέατρο και που στον δικό σου χώρο βγήκαν δύο ονόματα και μετά από δύο ημέρες ξεχάστηκαν. Αλλά χαίρομαι από την άλλη όταν βλέπω κορίτσια, που έχουν βιαστεί, να πατούν γερά στα πόδια τους και να λένε όχι ρε φίλε! Δεν το ήθελα, με βίασες και ζητώ δικαιοσύνη. Αυτό είναι ένα κέρδος» συμπλήρωσε ο Νίκος Ψαρράς.

Read More

And More