Νίκος Ψαρράς: “Ήμουν εκεί σε αυτό που συνέβη στη Ζέτα και αν γίνει δικαστήριο θα πω την αλήθεια”

Ο Νίκος Ψαρράς ήταν από τους πρώτους που στήριξαν την ηθοποιό Ζέτα Δούκα όταν εκείνη κατήγγειλε στην εκπομπή “Πάμε Δανάη” τον Γιώργο Κιμούλη για λεκτική και σωματική βία. Ο ηθοποιός που έπαιζε κι εκείνος στη θεατρική παράσταση που έλαβε χώρα το συμβάν βρέθηκε την Κυριακή το μεσημέρι στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” και μίλησε για το καυτό θέμα των ημερών, στη Ναταλία Γερμανού.

“θα πρέπει η βία ότι μορφή κι αν έχει να πάψει, είτε σωματική, είτε λεκτική, είτε σεξουαλική. Όταν είσαι τρομοκρατημένος δεν αποδίδεις και δεν αξίζει αυτό σε κανέναν, πόσο μάλλον στα παιδιά μας. Εγώ είμαι αυτόπτης μάρτυρας στη καταγγελία της Ζέτας Δούκα. Δεν μπορώ να μιλήσω γιατί αν γίνει μια δίκη, πρέπει να πω τι συνέβη. Όσα βιώσαμε εκείνη τη χρονιά. Ήμουν και στη στιγμή εκεί, αντέδρασα σε ότι κι αν συνέβη. Δεν μπορώ να πω περισσότερα πράγματα. Ήταν μια δύσκολη χρονιά τότε”

“Δυστυχώς η βρωμιά υπάρχει παντού” είπε  ο ηθοποιός. Στο θέατρο όταν είσαι νέος είναι πιο εύκολο να σε πειράξουν. Τα νέα παιδιά πρέπει αν συμβεί κάτι να σηκωθούν και να φύγουν. Γιατί αν σε κακοποιήσει κάποιος σεξουαλικά μετά γιατί να σου δώσει τη δουλειά… πήρε αυτό που ήθελε”

“Εμένα. όταν μου συνέβη βρήκα τη δύναμη και είπα “κόφτο”, είπε ο Νίκος Ψαρράς για δικιά του παρενόχληση που είχε στο παρελθόν

Read More

And More