Νίκος Ψαρράς: «Ο γιος μου στενοχωριέται που φεύγω από το σπίτι, γιατί αισθάνεται πως έχω χωρίσει με τη μαμά του»

Μία εφ’όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Νίκος Ψαρράς στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Άρη Καβατζίκη.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός, μεταξύ άλλων μίλησε για την επιστροφή του στις «Άγριες Μέλισσες», τα δύσκολα χρόνια στην Αμερική αλλά και για την προσωπική του ζωή.

«Ο «Σταμάτης», επιστρέφει στις “Άγριες Μέλισσες” και φέρνει φασαρίες, έρχεται για να βολευτεί, αλλά το χωριό δεν τον αντιμετωπίζει θετικά. Ο Σταμάτης δεν επιστρέφει μόνο στις “Άγριες Μέλισσες”, φέρνει μαζί του και έναν ακόμη άνθρωπο. Όταν παίζεις έναν αρνητικό χαρακτήρα, το μεγάλο δέλεαρ που έχεις ως ηθοποιός είναι να βρεις το δίκιο του, πρέπει να τον υποστηρίξεις, να τον δικαιώσεις», διευκρίνισε.

Αναφορικά με το όνειρο της υποκριτικής αλλά και όσα αντιμετώπισε τα χρόνια που ζούσε στην Αμερική, ο ηθοποιός αποκάλυψε: «Από τη Νέα Υόρκη έχω υπεροχή εικόνα, είχα χρήματα από τις υποτροφίες και εμένα σε εάν υπέροχο σπίτι, με γείτονες τον Ίθαν Χοκ και την Ούμα Θέρμαν. Στο Λος Άντζελες σέρβιρα σε όλα τα ελληνικά εστιατόρια, πολύ ταραμά και πολλή ελληνική σαλάτα, για να βγάζω τα προς το ζην. Μάλιστα, στο Λος Άντζελες όταν λες ότι είσαι ηθοποιός, σε ρωτάνε «σε ποιο εστιατόριο δουλεύεις;», αποκάλυψε ο Νίκος Ψαρράς.

«Συνειδητοποίησα πόσο ωραίο είναι να είσαι στην Ελλάδα, να μιλάς τη γλώσσα σου όταν παίζεις, να πάρεις δυο τηλεφωνά τα μεσάνυχτα όταν δεν είσαι καλά. Τα πρώτα δυο χρονιά στο Λος Άντζελες ήταν πολύ σκούρα, με πολλή μελαγχολία και απόρριψη, ήμουν πεπεισμένος ότι είχα διαλέξει τη λάθος δουλειά.

Ο Νίκος Ψαρράς αναφέρθηκε και στο δύσκολο πρόγραμμα στην καθημερινότητά του, τονίζοντας: «Δεν χορταίνω ούτε τη γυναίκα μου, την Ελένη, ούτε τον γιο μας τον Πάνο, προσπαθώ να είμαι μαζί τους όσο γίνεται. Ο γιος μου, μού είπε να παίζω θέατρο από το μπαλκόνι μας ‘η με zoom, για να μη φεύγω απ’ το σπίτι. Μου αποκάλυψε ότι στενοχωριέται πολύ που φεύγω από το σπίτι, γιατί αισθάνεται πως έχω χωρίσει τη μαμά του.

Ωστόσο, τού εξηγώ ότι τον αγαπώ, αλλά πρέπει να δουλέψω για να μπορέσουμε να ζήσουμε. Ενοχλείται όταν με σταματάει κόσμος στο δρόμο για να μου μιλήσει και το γελοιοποιεί λέγοντας «ναι, ναι, ναι είναι ο Νίκος Ψαρράς, αυτός». Ήξερα ότι θα κάνω οικογένεια με την Ελένη από το πρώτο μας βλέμμα».

Read More

And More