Νίκος Χαρδαλιάς: Με την οικογένεια του στο Δελφινάριο για να δει τον Μάρκο Σεφερλή! [pics]

Μπορεί η εικόνα του Νίκου Χαρδαλιά να είναι συνδυασμένη στο μυαλό όλων με την ενημέρωση για τα μέτρα της κυβέρνησης κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού, μιας και καθ’ όλη τη διάρκεια της καραντίνας, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων έμπαινε καθημερινά στα σπίτια μας μέσω της καθημερινής ενημέρωσης, ο γνωστός πολιτικός όμως δεν έχει κρύψει πως είναι ένας άνθρωπος με χιούμορ. Ο Νίκος Χαρδαλιάς μάλιστα, πριν λίγες μέρες βρέθηκε με την σύζυγό του στην πρεμιέρα του Τάκη Ζαχαράτου και είδε την μίμηση που του έκανε ο ταλαντούχος showman στη σκηνή.

Και τώρα ήρθε η ώρα για τον Μάρκο Σεφερλή! Ο Νίκος Χαρδαλιάς φορώντας μάσκα και έχοντας στο πλευρό του την εντυπωσιακή σύζυγό του Γιώτα Παναγιωτοπούλου και την κούκλα κόρη του Ιωάννα (από τον πρώτο του γάμο) και την μικρή κόρη του ζευγαριού, την Δήμητρα βρέθηκε στο Δελφινάριο και απόλαυσε την παράσταση «Dettolμη και γοητεία». Και φυσικά, γέλασε με την ψυχή του βλέποντας τον Μάρκο Σεφερλή να τον μιμείται on stage.

Όπως έχει αποκαλύψει άλλωστε, και στο παρελθόν, ο Νίκος Χαρδαλιάς δέχεται με χιούμορ την κριτική που του ασκείται και μάλιστα έδωσε και το «παρών» για να στηρίξει αυτές τις δυο παραστάσεις, στις οποίες και πρωταγωνιστεί ως φιγούρα! Μιλώντας στην κάμερα του «Καλοκαίρι #not», ο Νίκος Χαρδαλιάς αποκάλυψε πως βρέθηκε στο Δελφινάριο για να στηρίξει την παράσταση «Dettolμη και γοητεία» που συνεισφέρει στο «Όλοι Μαζί Μπορούμε» και τίνισε πως σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς χρειαζόμαστε το γέλιο και το χιούμορ!

Αξίζει  να αναφέρουμε, βέβαια, πως ο Νίκος Χαρδαλιάς και η κόρη του Δήμητρα μονοπώλησαν και το ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια της παράστασης, με τον Μάρκο Σεφερλή να αναφέρεται στην παρουσία τους και να πιάνει διάλογο με την κόρη του γνωστού πολιτικού!

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More