Νίνα Φλορ: Ταξίδι αστραπή στην Ιταλία πριν επιστρέψει στην Ελλάδα με τον Φίλιππο – Που βρέθηκε

Η αντίστροφη μέτρηση για να μπει και επίσημα το καλοκαίρι έχει ξεκινήσει και ο Φίλιππος με την σύζυγό του, Νίνα Φλορ, οι οποίοι λατρεύουν να περνούν ένα μέρος των διακοπών τους στην Ελλάδα, ανυπομονούν να επιστρέψουν.

Το αγαπημένο ζευγάρι πριν από έναν μήνα περίπου είχε ταξιδέψει ξανά στην Ελλάδα για να περάσει το Πάσχα του στην Μήλο μαζί με την οικογένειά του, ενώ όπως έγινε γνωστό ο πατέρας της Νίνα Φλορ αγόρασε το ακριβότερο διαμέρισμα, αξίας 18 εκατομμυρίων, στο κέντρο της Αθήνας για την κόρη του. 

Λίγο πριν επιστρέψουν ξανά στην πατρίδα του Φίλιππου, η Νίνα Φλορ ταξίδεψε στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην Isola Bella, ένα μικρό αλλά εμβληματικό νησί στη Λίμνη Ματζόρε, στις νότιες Άλπεις, στα σύνορα Ιταλίας και Ελβετίας για να παρευρεθεί σε fashion show του Louis Vuitton. (Δες εδώ την Cruise συλλογή)

Η σύζυγος του Φίλιππου βρέθηκε στο νησί Isola Bella και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες και βίντεο από την επίδειξη και το σύνολο που επέλεξε να φορέσει για να δώσει το «παρών».

Όπως θα δεις, η Νίνα Φλορ ήταν ιδιαίτερα χαρούμενη και για μια ακόμη φορά επέλεξε ένα κομψό και διακριτικό look.

Read More

And More