Nomads Μαδαγασκάρη: Σημαντική άνοδος στα νούμερα τηλεθέασης μετά την είσοδο των «Εισβολέων»!

Το βράδυ της Πέμπτης, μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1, παρακολουθήσαμε το νέο επεισόδιο του Nomads Μαδαγασκάρη. Οι «Εισβολείς» έφτασαν στο «Νησί» και έδωσαν την πρώτη τους μάχη για την Επικράτεια με τους «Επίλεκτους», αλλά δεν κατάφεραν να κερδίσουν, με αποτέλεσμα να πάρουν το δρόμο για την αφιλόξενη περιοχή, τη «Σαβάνα».

Το τηλεοπτικό κοινό, ωστόσο, καθηλώθηκε στους δέκτες του και παρακολούθησε με αγωνία τις εντάσεις ανάμεσα στις δυο ομάδες και τις εξελίξεις στο απόλυτο παιχνίδι περιπέτειας. Αυτό, μάλιστα, είχε ως αποτέλεσμα την άνοδο της τηλεθέασης στους πίνακες της Nielsen, συγκριτικά με τις προηγούμενες εβδομάδες προβολής του.

Συγκεκριμένα, το πρόγραμμα σημείωσε μέσο όρο 19,2% στο σύνολο και 20,9% στο δυναμικό κοινό, ενώ έφτασε σε τέταρτο έως το 26% και στους άνδρες 18-24 άγγιξε το 28,4%.

Όπως φαίνεται, η απόφαση που πήραν οι ιθύνοντες του ΑΝΤ1 να βάλουν στο παιχνίδι πρώην παίκτες του Survivor για να τονώσουν το τηλεοπτικό ενδιαφέρον του, φαίνεται πώς πετυχαίνει. Αναμένουμε, λοιπόν, να δούμε αν το Nomads θα διατηρήσει τη δυναμική αυτή και τις επόμενες μέρες προβολής του.

Read More

And More