Νότης Σφακιανάκης: Ο ανηψιός του ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει με τον τραγουδιστή – «Είναι επιλογή του και πρέπει να είναι σεβαστή»

Πολύς ντόρος γίνεται το τελευταίο διάστημα γύρω από το όνομα του Νότη Σφακιανάκη.

Μετά τα πρώτα δημοσιεύματα που τον ήθελαν να ετοιμάζει την επιστροφή του στη νυχτερινή Αθήνα, πολλοί είναι οι πρώην συνεργάτες και γνωστοί του που βγήκαν και μίλησαν για εκείνον αναφέροντας πως έχει εξαφανιστεί από όλους και από όλα και έχει επιλέξει να ζει απομονωμένος. (δες εδώ φωτογραφίες του TLIFE από τη βίλα του τραγουδιστή που παραμένει κλειστή)

Θέλοντας να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, ο ανηψιός του Νότη Σφακιανάκη, Κωνσταντίνος, μίλησε στον Χάρη Λεμπιδάκη και την εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται” βάζοντας τέλος στα σενάρια επιστροφής του τραγουδιστή στη νυχτερινή Αθήνα και επισημαίνοντας πως όσα ακούγονται για τη ζωή του είναι ανακρίβειες.

«Ο λόγος που κάνω αυτή την κίνηση είναι γιατί λέγονται και γράφονται δημόσια ανακρίβειες από επιτήδειους οι οποίοι δε γνωρίζουν καν την πραγματικότητα και διαρρέουν πληροφορίες για την προσωπική ζωή και περιουσία του θείου μου, που αν μη τι άλλο δε θα έπρεπε να τους ενδιαφέρει καν.

Ο κύριος Πιλάτος που βγήκε πρόσφατα και αναφέρθηκε στον θείο μου, για το που ζει, το πως ζει και με ποιον ζει, υπήρξε μεν για πολλά χρόνια φίλος και στενός συνεργάτης του θείου μου, όμως απέχει από το σχήμα για σχεδόν 10 χρόνια. Δε μπορεί να γνωρίζει μιας και δεν ζει στην Αθήνα.

Στη συνέχεια, στον κύριο Λιάγκα βγήκε ένα άλλο παιδί που παρουσιάζει τον εαυτό του ως μετρ του Νότη και τίποτα παραπάνω και το όνομά του είναι Νίκος Ψαρρής, ο οποίος με τη σειρά του είπε επίσης πράγματα που δεν υφίστανται. Οι μετρ του Νότη είναι ο κύριος Γιώργος Κασσάμπαλης, ο κύριος Μίμης Κασσάμπαλης κι εγώ. 

Τώρα, ότι αφορά τον Νότη, την προσωπική του ζωή και τα επαγγελματικά του θα σας πω τα εξής: Είναι πάρα πολύ καλά στην υγεία του. Έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Είναι επιλογή του και πρέπει να είναι σεβαστή από όλους μας. Πρόσφατα που βρεθήκαμε, μου επισήμανε ότι δεν έχει σκοπό να εμφανιστεί σε καμία πίστα. Τώρα, αν αλλάξει κάτι, θα το μάθετε από τον ίδιο.

Όσον αφορά την οικογένειά του και τα προσωπικά του, δεν αφορά κανέναν και δε νομίζω να έχει δώσει και ποτέ δικαιώματα σε κανέναν για να μιλήσει γι’ αυτά τα λεπτά ζητήματα. Και όσο συνεχίζεται αυτή η κατάσταση με τα ανυπόστατα στοιχεία που προβάλλουν για την οικογένεια του θείου μου, εκθέτουν και φέρνουν σε δύσκολη θέση τη θεία μου και τα παιδιά τους» ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ο ανηψιός του Νότη Σφακιανάκη.

Read More

And More