Ντίνα Αβαγιάνου: Η αντιπρόεδρος του πειθαρχικού μιλά για τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τις καταγγελίες των τελευταίων ημερών

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, “Ευτυχείτε” μίλησε το πρωί της Δευτέρας η αντιπρόεδρος του Πειθαρχικού Συμβουλίου που έχει συγκληθεί προκειμένου να εξεταστούν οι καταγγελίες κατά ηθοποιών και σκηνοθετών που έχουν προκύψει τις τελευταίες ημέρες. Η Ντίνα Αβαγιάνου, ανέφερε ότι σήμερα πρόκειται να γίνει η πρώτη συνεδρίαση του πειθαρχικού ενώ σχολίασε και την ανάρτηση του Πασχάλη Τσαρούχα μετά την παραίτηση του Δημήτρη Λιγνάδη. (δες εδώ την ανάρτηση του ηθοποιού)

“Για εμάς και οι θύτες και τα θύματα είναι συνάδελφοί μας και χρειαζόμαστε πάρα πολύ λεπτούς χειρισμούς. Είμαστε πάντα με την πλευρά του θύματος. Σήμερα θα γίνει η πρώτη συνεδρίαση του Πειθαρχικού και θα δούμε πόσοι φάκελοι έχουν κατατεθεί. Δεν ξέρω για τι αριθμό μιλάμε, δεν είναι τόσο μεγάλος όμως αυτός ο αριθμός όσο των τηλεφωνημάτων που έχει δεχτεί το σωματείο. Δίκιο έχει ο Πασχάλης Τσαρούχας, Για αυτό μπήκαμε στο θέατρο. Δε ξέρω αν υπάρχει καταγγελία κατά του Δημήτρη Λιγνάδη και αν το ήξερα δε θα σας το έλεγα μέχρι να ανοίξει ο φάκελος. Το πειθαρχικό είναι ένα όργανο που όσο ίσχυε η άδεια ασκήσεως του επαγγέλματος είχε κάποιο νόημα, ο θύτης υπήρχε πιθανότητα να μην ξαναδουλέψει ποτέ. Αυτή τη στιγμή το πειθαρχικό αυτό που μπορεί να κάνει είναι να διαγράψει τον θύτη από το σωματείο” ανέφερε χαρακτηριστικά η Ντίνα Αβαγιάνου.

Read More

And More