Ντορέττα Παπαδημητρίου: Φωτογραφίζεται με άψογο στυλ στην χιονισμένη Αθήνα για τις ανάγκες γνωστού περιοδικού! [pics]

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Φωτογραφίζεται με άψογο στυλ στην χιονισμένη Αθήνα για τις ανάγκες γνωστού περιοδικού! [pics] | tlife.gr

Μπορεί να μην βλέπουμε τους τελευταίους μήνες την Ντορέττα Παπαδημητρίου στις τηλεοπτικές μας οθόνες, ωστόσο η ταλαντούχα ηθοποιός συνεχίζει με επιτυχία τις εμφανίσεις της στο θέατρο. Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια πρωταγωνιστεί στην θεατρική μεταφορά «Μαριχουάνα Stop» στο Gazi Theater και κάθε Κυριακή το θέατρο σφύζει από κόσμο που πάει να απολαύσει την Ντορέττα και τον σπουδαίο Τόλη Βοσκόπουλο στη σκηνή.

Βέβαια, η γοητευτική Ντορέττα πρόκειται να επιστρέψει και στην τηλεόραση και μέσα από τη συχνότητα του Alpha, καθώς θα πρωταγωνιστήσει σε μία νέα κωμωδία, η οποία θα βγει στις οθόνες μας από τη νέα σεζόν, στο νέο πρόγραμμα του σταθμού. Μέχρι τότε, η ίδια δίνει το βάρος της τόσο στο θέατρο όσο και στα δύο αγόρια της, τα οποία έχει αποκτήσει με τον πρώην σύζυγό της Κώστα Πηλαδάκη.

Πριν μερικές μέρες, η Ντορέττα Παπαδημητρίου έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές και οικογενειακές της υποχρεώσεις και βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας, με σκοπό να φωτογραφηθεί για το περιοδικό Down Town Κύπρου. Η γνωστή παρουσιάστρια και ηθοποιός πόζαρε στον Άγνωστο Στρατιώτη – τις μέρες που χιόνισε στην πρωτεύουσα – με άψογο στυλ και φυσικά μαγνήτισε τα βλέμματα των περαστικών.

Φωτογραφίες: Instagram, NDP

READ more