Ντορέττα Παπαδημητρίου: Το τρυφερό μήνυμά της για τα Χριστούγεννα! [pic]

Μπορεί στα μέσα του Δεκέμβρη να ταξίδεψε στο Λονδίνο μαζί με τις κολλητές της φίλες, Μαίρη Συνατσάκη και Κατρίνα Τσάνταλη, όμως τώρα η Ντορέττα Παπαδημητρίου έχει επιστρέψει και απολαμβάνει τα Χριστούγεννα μαζί με την οικογένειά της. Οι δύο γιοι της είναι ότι πολυτιμότερο έχει και η περίοδος των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς είναι η ιδανική ευκαιρία για να περάσουν όλοι μαζί χαλαρές και ξέγνοιαστες στιγμές.

Η Ντορέττα μπορεί να δουλεύει, καθώς η θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί “Μαριχουάνα Stop” θα έχει δύο επιπλέον παραστάσεις λόγω των γιορτών, συνεπώς ο ελεύθερος χρόνος της θα είναι περιορισμένος. Το βράδυ της Τρίτης, η ηθοποιός θέλησε να δώσει το δικό της μήνυμα για τα Χριστούγεννα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, γράφοντας:

“Το πνεύμα των Χριστουγέννων είναι η αγάπη! Η αγάπη για τον εαυτό σου ,για τους άλλους ,για τη ζωή.Ας μην ανοίξουμε μόνο δώρα φέτος .Κυρίως ας ανοίξουμε τις καρδιές μας.Όχι μόνο για τα Χριστούγεννα ,αλλά για κάθε μέρα .Τότε θα έρθουν τα πραγματικά,τα σπουδαία δώρα! Υγεία σε όλους!Καλή και καθαρή καρδιά  #merrychristmas #santababy#love #wishes”.

Read More

And More