Ο Άκης Πετρετζίκης έσπασε ρεκόρ στο ελληνικό Instagram - Το δημόσιο «ευχαριστώ» του!

Ο Άκης Πετρετζίκης έσπασε ρεκόρ στο ελληνικό Instagram – Το δημόσιο «ευχαριστώ» του! | tlife.gr

Ο Άκης Πετρετζίκης έχει κάθε λόγο να είναι χαρούμενος, αφού κατάφερε κάτι πολύ δύσκολο για τα ελληνικά δεδομένα. Τι είναι αυτό; Ο καταξιωμένος σεφ συγκέντρωσε 1 εκατομμύριο followers στο Instagram και έγινε έτσι ο πιο δημοφιλής Έλληνας στο εν λόγω μέσω κοινωνικής δικτύωσης.

Το ταλέντο, η επιμονή και το πείσμα του για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, τον έχουν κάνει όχι μόνο έναν από τους πιο καταξιωμένους μάγειρες στην Ελλάδα, αλλά και ένα πρόσωπο που ο κόσμος λατρεύει να βλέπει, εκτός από την τηλεόραση, και στο διαδίκτυο.  Μάλιστα, η δυνατότητά του να δημιουργεί τις πιο νόστιμες συνταγές, αλλά και να παρουσιάζει τις πιο δύσκολες με πολύ απλό τρόπο, είναι κάποιοι από τους λόγους που το γκελ του στο Instagram είναι τεράστιο.

Με αφορμή, λοιπόν, το ρεκόρ που «έσπασε», ο Άκης θέλησε να ευχαριστήσει δημόσια όσους τον ακολουθούν για την αγάπη και τη στήριξη που του δείχνουν καθημερινά. Έτσι, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό την παρακάτω φωτογραφία, γράφοντας χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε: «Η φωτογραφία τα λέει όλα! 1.000.000 followers στο #Instagram! Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο χαρούμενος νιώθω αυτή τη στιγμή! Δεν το φανταζόμουν ποτέ, ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και σας αγαπώ τόσο πολύ!»

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η φωτογραφία τα λέει όλα!🎉1.000.000 followers στο #Instagram!🎉Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο χαρούμενος νιώθω αυτή τη στιγμή! Δεν το φανταζόμουν ποτέ, ούτε στα πιο τρελά μου όνειρα! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου και σας αγαπώ τόσο πολύ!❤ This photo says it all!🎉1.000.000 followers on #Instagram!🎉You cannot imagine how happy I am right now! Thank you all so much, love you guys!❤ #1M #one #million #followers #thankyou #iloveyou #greek #chef #yummy #delicious #recipes #instafood #foodstagram #instacooking #foodie #homemade #droolclub

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Akis Petretzikis (@akis_petretzikis) στις

READ more