Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για το τέλος της κόντρας του με τον Γιώργο Καπουτζίδη: «Ήθελα να είμαι ξανά με τους καλούς»

Με αφορμή την αναφορά που έκανε την περασμένη Πέμπτη 11/10 ο Γιώργος Καπουτζίδης στην εκπομπή “Πρωίαν σε είδον” στο τέλος της κόντρας του με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο τελευταίος θέλησε να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη και ήρθαν και πάλι κοντά μετά από επτά χρόνια. (δες εδώ τι είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης)

Μέσα από την εκπομπή “Ελένη”, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος πήρε τον λόγο και εξήγησε τι ήταν εκείνο που είχε φέρει τη ρήξη στη σχέση τους αλλά και πως οι δυο τους ήρθαν και πάλι κοντά.

«Θα ξεκινήσω από το τέλος. Δέχτηκα ένα μήνυμα την προηγούμενη εβδομάδα από τον Γιώργο Καπουτζίδη που με έκανε να βουρκώσω. Είμαι και λίγο ευσυγκίνητος τώρα τελευταία. Το είχα κρίμα. Ένας από τους δείκτες που μου έδειχνε ότι το έχω πάρει λάθος, ήταν ότι με στήριζαν άνθρωποι που δεν εκτιμώ καθόλου.

Εκεί, είναι πολύ περίεργο το χειροκρότημα. Πρέπει να βλέπεις από που το παίρνεις. Από εκεί μπορείς να καταλάβεις αν κάνεις λάθος. Είμαι ένας άνθρωπος που έχω πρόβλημα με το άδικο. Οι περισσότεροι καβγάδες που έχω μπλέξει στην τηλεόραση είναι γιατί μπορεί να έχω υπερασπιστεί και το δίκιο του διπλανού, δεν κάθομαι στα αβγά μου – όχι μόνο με τα δικά μου – αλλά και με του διπλανού» είπε αρχικά ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

«Τότε λοιπόν, το 2016, έγινε μια παρεξήγηση. Αυτό που συνέβη με εμένα και τον Γιώργο, ήταν ότι και οι δυο υπερασπιζόμασταν το δίκιο, ο καθένας από την πλευρά του. Είχα μια ενότητα, το Ouga-challenge στο Πρωινό και είχα έναν καλεσμένο. Ο Γιώργος θεώρησε ότι αυτός ο καλεσμένος δεν έπρεπε να παίξει τη συγκεκριμένη μέρα, που ήταν η μέρα κατά της ομοφοβίας και του bullying, λόγω ακραίων θέσεων που είχε εκφράσει στο παρελθόν.

Εγώ τότε το πήρα ως λογοκρισία κτλ. Ο Γιώργος ήθελε αγνά να μας κάνει να σκεφτούμε ότι αυτός που βρίσκεται απέναντι, δε πρέπει να το ακούει και να στεναχωριέται… Εγώ το είδα αλλιώς και ήρθαμε σε μια κόντρα και ως γνωστός εγώ δεν έκανα πίσω, όπως κι εκείνος. Μου μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά όταν άνθρωποι που δεν εκτιμώ άρχισαν να μου λένε “μπράβο”. Δεν ήθελα το μπράβο από αυτούς τους ανθρώπους» συνέχισε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και κατέληξε: 

«Εν πάση περιπτώσει, ήρθαμε σε επικοινωνία την περασμένη χρονιά, κάτι είχα γράψει και μου έστειλε, “δε σου έχω μιλήσει από τότε αλλά χαίρομαι γιατί γράφεις πολλές φορές και εις βάρος του εαυτού σου, αυτό που πρέπει”. Και τώρα, μέσα στην εβδομάδα, μου έστειλε ένα μήνυμα. Είχαμε μια εκ βαθέων συζήτηση που ουσιαστικά κατέληξε στο, “χαίρομαι Γιώργο που μου έστειλες, είμαι υπερήφανος που μου έστειλες ξανά γιατί νιώθω ότι είμαι με τους καλούς ξανά. Ήθελα να είμαι με τους καλούς από την αρχή».

Read More

And More