Ο Δημήτρης Σταρόβας μας αποκαλύπτει 3 κόλπα για τα τέλεια κεφτεδάκια!

Είναι ένας άριστος μουσικός! Ηθοποιός, τραγουδιστής παρουσιαστής! Ταλέντο πολύπλευρο και από τα λίγα! Ο Δημήτρης Σταρόβας μπορεί να μας έχει χαρίσει διασκέδαση και πολύ χαμόγελο αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι και ένας άριστος σεφ και μάλιστα έχει κάνει και πολλές εκπομπές μαγειρικής!

Ο Δημήτρης λοιπόν έχει τρία κόλπα μοναδικά για τα πιο γευστικά κεφτεδάκια και τα μοιράστηκε μαζί μας. “Επειδή οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά, τρία κολπάκια για να γίνουν τα παραδοσιακά κεφτεδάκια πιο ενδιαφέροντα:
1) Αντικατάσταση της μισής ποσότητας του κρεμμυδιού με πράσο…
2) Μουσκεύουμε το μπαγιάτικο ψωμί που θα χρησιμοποιήσουμε σε κόκκινο κρασί..
3) Βάζουμε με τα υπόλοιπα υλικά λίγο ξύσμα πορτοκαλιού..
Και επειδή είμαι άπλας, και ένα έξτρα κόλπο.. Αντί να αλευρώσουμε τα κεφτεδάκια πριν τα βάλουμε στο τηγάνι, βάζουμε λίγο αλεύρι στο μίγμα κατά το ζύμωμα. Έτσι αποφεύγουμε την καμμένη κρούστα εξωτερικά που δεν είναι και τόσο ευχάριστη”..!

Αυτά προτείνει ο Δημήτρης και μην τα ξεχάσεις όταν αποφασίσεις να μαγειρέψεις κεφτέδες!

Read More

And More