Gabrielle Chanel: το film του αρώματος που όλοι περιμέναμε με πρωταγωνίστρια την Kristen Stewart!

Ο Σεπτέμβριος είναι ο μήνας με τις περισσότερες και τις συναρπαστικότερες beauty αφίξεις. Όμως, ο Σεπτέμβριος του 2017 είναι ένας μήνας εντελώς ξεχωριστός που θα περαστεί στις μνήμες μας ως η στιγμή που ο οίκος Chanel κυκλοφόρησε το θρυλικό άρωμα Gabrielle Chanel.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το άρωμα μπορείς να διαβάσεις εδώ (το άρωμα αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Σεπτέμβριο οπότε επιβάλλεται να βρίσκεσαι σε εγρήγορση) ωστόσο το νέο σε σχέση με το λανσάρισμα είναι ότι μόλις κυκλοφόρησε τo ολοκληρωμένο film με πρωταγωνίστρια την ambassador και φίλη του οίκου, Kristen Stewart. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται στο Δελτίο Τύπου, η δυναμική προσωπικότητά της, οι επιλογές στην καριέρα της αλλά και η ζωή που κάνει με γνώμονα την ελευθερία, την έκαναν ιδανική για αυτό το ρόλο.

Σκηνοθέτης του film είναι ο Ringan Ledwidge, το film πραγματεύεται όλη αυτή την ελευθερία που διέπει τον οίκο αλλά και την ίδια την Gabrielle, ενώ το τραγούδι Runnin’ που ακούγεται ερμηνεύει η Beyoncé.

“Θέλαμε να τονίσουμε ένα συναίσθημα που να γίνεται αντιληπτό σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Το να αναφερόμαστε σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, πόσω μάλλον στην ίδια την Gabrielle Chanel, είναι κάτι εντελώς νέο για τον οίκο. Αντί, λοιπόν, να αναφερθούμε στη ζωή της, επιλέξαμε να εστιάσουμε στην ελεύθερη και επαναστατική προσωπικότητά της. Το να είσαι ο εαυτός σου και να παραμένεις πιστή στον εαυτό σου είναι αξίες που η Gabrielle Chanel πέρασε σε εμάς, και αυτό το παγκόσμιο μήνυμα είναι αυτό που θέλουμε να στείλουμε σε όλες τις γυναίκες”, λέει ο Thomas du Pré de Saint-Maur, Head of Global Creative Resources του οίκου CHANEL Fragrance & Beauty and Fine Watches & Jewelry.

Και τώρα η ώρα να πατήσεις play…

Read More

And More