Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ γύρισε σελίδα μετά τον χωρισμό του! Η ηθοποιός που του έκλεψε την καρδιά

Μπορεί ο Γιάννης Παπαμιχαήλ να βγήκε πρόσφατα από έναν χωρισμό, η καρδιά του όμως χτυπά και πάλι στους ρυθμούς της αγάπης. Ο γιος της αξέχαστης Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ βρισκόταν τα τελευταία δύο χρόνια σε σχέση με την Χριστίνα Έρις. Ωστόσο, όπως διαβάζουμε στην Real News, το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι αποφάσισε στις αρχές του φθινοπώρου να χωρίσει. Ο Γιάννης δεν συνηθίζει να μιλά για την προσωπική του ζωή και δεν έκανε καμία δήλωση για τον χωρισμό του από την γοητευτική make up artist.

Όμως κάποιοι φίλοι του παρατήρησαν πως ο Γιάννης δεν έχει χάσει το κέφι του και πως, ανανεωμένος – αφού έχει καταφέρει και έχει χάσει αρκετά κιλά – τον τελευταίο καιρό κάνει κοσμικές εμφανίσεις με την Γρηγορία Αυγερινοπούλου, με την οποία δεν διστάζει να ποζάρει στους φωτογράφους.

Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα, ο Γιάννης και η Γρηγορία υπήρξαν στενοί φίλοι. Η γλυκιά ηθοποιός τον έχει στηρίξει σε σημαντικές και δύσκολες στιγμές της ζωής του και, σύμφωνα με πηγές, το τελευταίο διάστημα έχουν έρθει πολύ κοντά.

Read More

And More