Ο Γιώργος Μαζωνάκης πρωτοπορεί και συγκινεί: Οι ανθρώπινες ιστορίες που κάνουν… το θαύμα στο νέο του video clip!

Ο Γιώργος Μαζωνάκης πρωτοπορεί και συγκινεί: Οι ανθρώπινες ιστορίες που κάνουν… το θαύμα στο νέο του video clip! | tlife.gr

Ανατρεπτικός και ταυτόχρονα «προβλέψιμος». Ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρος για τα επόμενα σχέδιά του όμως γνωρίζεις καλά ότι κάθε του τραγούδι είναι δεδομένη επιτυχία. Ο λόγος για τον Γιώργο Μαζωνάκη, ο οποίος επιστρέφει δυναμικά με ακόμη μια επιτυχία. Ο δημοφιλής τραγουδιστής, πάντα πρωτοπορεί με τις κινήσεις του και αυτός είναι και ο λόγος που ανυπομονούμε να ακούσουμε το νέο του τραγούδι και να δούμε το video clip.

Τι είναι θαύμα, αναρωτιέται και ρωτάει και σένα. O Γιώργος, σε αυτή τη φάση της καριέρας του θέλησε να εκπλήξει το κοινό και να μιλήσει στην καρδιά των θαυμαστών του. Όχι όμως όπως τις προηγούμενες φορές. Το νέο του video clip για το τραγούδι «Θαύμα», που θα κυκλοφορήσει αύριο, έχει ως βάση του ανθρώπινες ιστορίες που πρόκειται να αγγίξουν όποιον το δει.

Μία από τις ιστορίες είναι εκείνη του παραολυμπιονίκη Γιάννη Σεβδικάλη, για τον οποίο το ατύχημά του ήταν η αφορμή για να κατακτήσει τη ζωή. Σειρά έχει ο Στέργιος Παρίζας, δάσκαλος ειδικής αγωγής, ο οποίος μαθαίνει στα παιδιά να εκφράζονται μέσα από τη μουσική. Ο 23χρονος, Δημήτρης Κυρσανίδης είναι παγκόσμιος πρωταθλητής parkour αν και στη αρχή, κανένας δεν πίστεψε ότι θα τα καταφέρει. 3 ιστορίες βγαλμένες μέσα από τη ζωή και την καθημερινότητα.

Δες τις ιστορίες που μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μέσα από το Instagram.

 

READ more