Ο Justin Bieber και η Heiley Baldwin παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα… χωρίς προγαμιαίο συμβόλαιο!

Ο Justin Bieber και η Heiley Baldwin παντρεύτηκαν υπό άκρα μυστικότητα… χωρίς προγαμιαίο συμβόλαιο! | tlife.gr

Οι φήμες περί γάμου που κυκλοφόρησαν πριν μερικές εβδομάδες φαίνεται πως τελικά ίσχυαν! Ο Justin Bieber και η Hailey Baldwin τελικά παντρεύτηκαν την Πέμπτη 13 Σεπτεμβρίου με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Νέας Υόρκης, όπως αρχικά είχε γράψει το People και αργότερα είχε διαψεύσει το TMZ. Τελικά το γνωστό ειδησεογραφικό ταμπλόιντ επιβεβαίωσε πριν μερικές ώρες την είδηση, ότι ο διάσημος τραγουδιστής και το καυτό μοντέλο επισημοποίησαν τη σχέση τους.

Αυτό που έχει προκαλέσει όμως εντύπωση είναι ότι το ζευγάρι δεν υπέγραψε προγαμιαίο συμβόλαιο. Ο Justin Bieber διαθέτει μια τεράστια περιουσία, η οποία εκτιμάται στα 250 εκατομμύρια δολάρια. Αυτό σημαίνει ότι χωρίς το συμβόλαιο, η Hailey Baldwin σε περίπτωση διαζυγίου έχει δικαίωμα να διεκδικήσει τουλάχιστον τα μισά. Βέβαια, σύμφωνα με το TMZ, οι δικηγόροι του τραγουδιστή ζήτησαν από το μοντέλο να υπογράψει ένα παρόμοιο συμβόλαιο που θα ισχύει μετά τον γάμο.

Επίσης το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο Bieber και η Baldwin δεν θεωρούν τους εαυτούς τους “επίσημα παντρεμένους” καθώς δεν έχουν πάρει ακόμα… την ευλογία του Θεού! Έτσι μόνο αν τελεστεί ο θρησκευτικός τους γάμος θα μπορέσουν να πουν ο ένας τον άλλον σύζυγο.

READ more