Ο Κώστας Ευριπιώτης στην Tatiana Live για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του: «Μετά το χειρουργείο έχω κάνει restart» - Video

Ο Κώστας Ευριπιώτης στην Tatiana Live για το σοβαρό πρόβλημα υγείας του: «Μετά το χειρουργείο έχω κάνει restart» – Video | tlife.gr

Ο Κώστας Ευριπιώτης πέρασε ένα αρκετά σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του, το οποίο μάλιστα είχε ως συνέπεια να υποβληθεί σε μία λεπτή χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλό του. Πιο συγκεκριμένα, ο ταλαντούχος ηθοποιός – λίγο πριν το Πάσχα – ετοιμαζόταν για την καλοκαιρινή παράσταση «Πολυτεχνίτης και ερημοσπίτης», όταν κατά τη διάρκεια της πρόβας ξεχνούσε τα λόγια του. Τότε θορυβήθηκε και πήγε για μαγνητική, όπου εκεί διαπίστωσε ότι κάτι δεν πάει καλά.

Τώρα, όμως, όλα πήγαν καλά και ο ηθοποιός αναρρώνει και ξεκουράζεται. Ο Κώστας Ευριπιώτης, μιλώντας στην εκπομπή Tatiana Live και την δημοσιογράφο, Πόπη Παπαδοπούλου, εξήγησε τι ήταν αυτό που τον οδήγησε στο νοσοκομείο, ενώ αποκαλύπτει και μία από τις αιτίες που πιστεύει ο ίδιος και οι γιατροί του που συνέβη αυτό στην υγεία του.

“Για μένα σημασία έχει από το πως είμαι από κει και μετά, από το νοσοκομείο και μετά, είμαι πάρα πολύ καλά. Αυτό έχει σημασία για μένα και το πιο μεγάλο και το πιο ουσιαστικό είναι ο χρόνος και ο τρόπος της ανάρρωσης για να ξαναπάρεις… πώς να σου πω είναι σαν να έχεις έναν υπολογιστή, να τον κλείνεις και να κάνεις delete, έτσι λέγεται και μετά να ξαναπαίρνεις τις πληροφορίες και να τις βάζεις μέσα στο αρχειακό σου υλικό. Εγώ προσπαθώ τις πιο ωφέλιμες γιατί όλα τα πράγματα στην ζωή μας, δεν είναι τελικά τόσο ωφέλιμα, νομίζουμε ότι είναι γιατί τα θέλουμε όλα”.

Δες όλα όσα είπε στην Tatiana Live στο παρακάτω βίντεο:

 

READ more