Ο κουμπάρος βίασε τα δύο παιδιά της οικογένειας!

Δύο ανήλικα παιδιά στο Ηράκλειο, ένα κοριτσάκι 12 ετών κι ένα 14χρονο αγοράκι, έζησαν εφιαλτικές στιγμές στα χέρια του 29χρονου κουμπάρου της οικογένειας. Ο δράστης ασήλγησε πάνω στα άγουρα κορμάκια των παιδιών κάνοντάς τα να υποφέρουν.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τον Ιούνιο πήγε μόνος του στο σπίτι του κουμπάρου ο 14χρονος. Εκεί δέχθηκε για πρώτη φορά σεξουαλική επίθεση από τον διεστραμμένο άνδρα που ήθελε να τον αποπλανήσει. Ένα μήνα αργότερα, κακοποίησε σεξουαλικά και την 12χρονη αδελφή του. Αδίστακτος ο δράστης, επιχείρησε το ίδιο στην μικρή την περασμένη Δευτέρα.

Η μητέρα κατάλαβε πως κάτι απασχολούσε τα παιδιά της. Όταν βρήκαν το κουράγιο να της αποκαλύψουν τι είχε συμβεί, εκείνη κατήγγειλε τον 29χρονο στις αρχές. Οι αστυνομικές αρχές μπήκαν στο σπίτι του ανθρωπόμορφου κτήνους ανακάλυψαν υλικό παιδικής πορνογραφίας αποθηκευμένο σε ένα σκληρό δίσκο Η/Υ, σε ένα φορητό Η/Υ, σε ένα ψηφιακό δίσκο DVD , σε ένα εξωτερικό σκληρό δίσκο, σε ένα USB Stick.

O δράστης καλείται την ερχόμενη Δευτέρα να ξετυλίξει το κουβάρι των ασελγών πράξεων σε βάρος των ανήλικων παιδιών. Το απόγευμα οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα και κρατείται μέχρι την απολογία του στην Ανακρίτρια. Ο Εισαγγελέας Ηρακλείου άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη για ασέλγεια και αποπλάνηση ανηλίκων, καθώς και για κατοχή παιδικού πορνογραφικού υλικού.

Η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε πως το κοριτσάκι είχε κακοποιηθεί και παρά φύση.

Read More

And More